Fundatia lui Ion Iliescu, organizeaza un forum regional la Brasov

Fundatia lui Ion Iliescu, organizeaza un forum regional la Brasov

0 199

La initiativa Fundatiei “Grupul de Initiativa Ecologica si Dezvoltare Durabila”, in colaborare cu Academia de Stiinte Agricole si Silvice si ?Consiliul Judetean Brasov, va avea loc, incepand cu data de 30 martie, Forumul pentru Dezvoltare Durabila si Protectia Mediului – regiunea de dezvoltare 7 Centru.


Deschiderea Forumului? este programata pentru data de 30 martie a.c. orele 11, la Hotelul Aro Palace.


“Grupul de Initiativa Ecologica si Dezvoltare Durabila” este o organizatie apolitica, independenta, nonguvernamentala, non profit, infiintata in anul 2005 la initiativa senatorului Ion Iliescu, fost Presedinte al Romaniei si a Dr. ing. Cristiana Sirbu, presedinte executiv al fundatiei.


Scopul declarat al G.I.E.D.D. este crearea unui cadru institutional pentru dezbaterea responsabila a problemelor dezvoltarii Romaniei.


Forumul de la Brasov, se inscrie in seria a 8 forumuri regionale, vizand toate Regiunile de dezvoltare, avand drept tinta punerea bazelor unei consultari la nivel national privind cresterea eficientei si compatibilitatii economiei nationale, compatibilitatea cu standardele europene si reducerea decalajelor fata de tarile dezvoltate.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.