Fulminant: Discursul lui Basescu, cel mai misto!

Fulminant: Discursul lui Basescu, cel mai misto!

0 119


E clar, presedintelui nostru nu-i place o anumita parte a presei: acea parte care ii pune intrebari, acea parte care nu stie sa inventeze realizari marete, fara declaratii, fara explicatii! El vrea bai de multime filmate din toate unghiurile, de sus, de jos, de sub fustele pupacioaselor prezidentiale, but please, fara declaratii, altfel mergem prin birouri sa o facem.


Iritat de prezenta ziaristilor, la intoarcerea de la summitului informal de la Lisabona, presedintele a pornit o ofensiva ieftina, declarand ca ceea ce a prezentat el sunt cele mai importante lucruri care s-au discutat la Lisabona, dupa care a insinuat ca jurnalistii asteapta can-canuri, ori el nu are timp de asa ceva! „Sigur, va cunosc deceptia, sa nu fie un cancan acolo, un vot uninominal, dar asta e viata. Poate ca este interesant pentru romani si ce se intampla in viitor”, a spus presedintele citat de Mediafax.


Mais, pardon! Nu cred ca cineva si-a pus problema ca Basescu nu a tinut cel mai misto discurs! La cat e de frumos si destept, sigur a stralucit, cu atat mai mult cu cat procurorii au stabilit ca 16 nave disparute nu inseamna prejudiciu, deci e si cinstit pe deasupra (pe dedesubt numai SRI-ul stie cat a dosit!)


Dar totusi, nicio pasarica, nicio tiganca imputita, niciun gaozar, niciun dans tiganesc? Chiar asa de anosta a fost vizita asta? Atunci ce-a cautat Basescu acolo? Locul lui e la Golden Blitz ori la Ciresica!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.