FRIPTURA DE CARACATITA

FRIPTURA DE CARACATITA

0 72

?


Matelotul care,datorita orgoliului maladiv, vrea sa-si intinda influenta, ca o caracatita bratele, peste tot si toate in tara pe care o confunda cu o mosie proprie ,baga iar cotite unei masuri – populare sau populiste, ramane de vazut – luate de cel pe care il dusmaneste cel mai mult, aste? dupa ce? s-a pupat cu el de ziceai ca amandoi au dat-o pe invers, ca sa-si atinga telul. Daca marirea pensiilor s-ar fi propus de vreun ministru pedist, nu se mai ofusca in halul actual sub forma cameleonica a grijii fata de bugetul tarii, de viitorul lui si alte bazaconii la subiect. Asa insa, vazand miscarea relativ inteligenta a premierului, pe care partidul basescian nu a facut-o cand ardea gazul pe la guvernare in interes propriu, a luat foc si i s-au aprins calcaiele de dragul tarisoarei a carei rochii liberalul premier vrea sa le sfasie, ca sa-si faca stindard, lasand dezgolita dama pe anumite portiuni.???????????????????????????? Hai sa fim seriosi!


Tot timpul, de la Revolutie incoace, ar fi existat fonduri pentru marirea pensiilor,asa cum s-au gasit intr-una pentru tot felul de mofturi. Iar Vozganian nu pare prostul din baie care sa nu stie la ce foloseste “buda”.


Numai ca marinarul nostru, infratit cu pestele Stolo, vrea sa ofere poporului friptura de caracatita, speriind? pe bietii oameni cu atentionarea ca si caracatita are oase. Insa nu realizeaza cei cei cu capete patrate s-au adunat in jurul lui.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.