FRIGUL ACTUAL si dezvaluiri din mass-media germana! Realitate sau S.F.?

FRIGUL ACTUAL si dezvaluiri din mass-media germana! Realitate sau S.F.?

0 85
O marturisire senzationala din presa germana din aceasta saptamana…
După experimentul suport din 2010 (vezi tezele meteorologului militar Karavaev referitoare la canicula ruseasca din 2010 si misterioasa statie "meteorologica" Haarp din Alaska), conform unor surse AIAA, bine informate, nava X-37c a primit, acum 4 săptămîni, misiunea sa repete testul realizat in urma cu 2 ani cu nava X-37b, dar in condiÈ›ii de iarna.
Se pare ca aceasta arma sofisticata de influentare a climei a esuat inainte de termenul prevazut si astfel frigul indus in Rusia nu numai ca se prelungeste dar a si avansat neasteptat de mult in Europa.
Conform programului american, frigul ar fi trebuit sa afecteze Iranul (zona de nord -vest) unde sunt comasate mai multe instalatii considerate a face parte din programul nuclear militar. Dar odată cu dispariția neasteptata a navei de tip X37-c, anticiclonul a reluat treseul clasic spre Europa.
In prezent situatia este incontrolabila, iar perioda de frig nu pare sa aiba un sfirsit previzibil.
Masuratorile recente realizate de universitatea din Heidelberg releva si prezenta razelor ultraviolete in cantitati inca neintilnit de mici. Acest lucru ar putea confirma ipoteza pre-atacului USA spre Iran, confirma specialistii germani.
Nu este de neglijat nici faptul ca la o intrunire recenta cu presedintele francez, Cancelarul Germaniei a obÈ›inut un acord pentru obtinerea a 20 milioane tone cereale din partea FranÈ›ei pentru a putea acoperi lipsa unei recolte in vara ce urmează. In contrapartida, Germania va livra dispozitive "feuerstrauss" necesare la construcÈ›ia avioanelor Raffale, singurele care, in experimentul LIBYA, s-au dovedit superioare tehnicilor americane. Rămâne de văzut dacă valul de frig nu va reduce la "tăcere" orice alte arme, conchide comentatorul german.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.