Fostul sef al masonilor, făgărășeanul Eugen Ovidiu Chirovici, sparge editurile straine!

Fostul sef al masonilor, făgărășeanul Eugen Ovidiu Chirovici, sparge editurile straine!

1 1569

Eugen Ovidiu Chirovici, un român de 51 de ani a scris prima carte care ar putea deveni un fenomen global. Cartea “The Book of Mirrors” scrisă de un român stabilit în Marea Britanie, a fost deja luată de edituri din 23 de ţări, de la unele dintre ele primind chiar şi cereri de la 11 edituri, scrie The Guardian.

După numai 3 ani după plecarea din ţară, Eugen Chirovici, a lansat un roman poliţist plin de suspans, având în centru o poveste impresionantă care va apărea pe rafturile librăriilor abia în 2017.

„Nu sunt sigur că realizez ceea ce se întâmplă. Mă copleşeşte şi este ceva neaşteptat”, spune românul.

Autorul, care se semnează EO Chirovici, a semnat un contract cu prima agenţie britanică la care a încercat, Peters Fraser and Dunlop (PFD), după ce a fost refuzat de 6 agenţii americane. „Nu mi-au explicat de ce”, spune Chirovici.

„Este un roman incredibil, foarte sofisticat. Nu ţi-ai da seama că a fost scris de cineva a carui limbă nativă nu este engleza”, a spus Rachel Mills de la PFD, despre cartea “The Book of Mirrors”.

Sursa:  http://www.zf.ro/business-international/un-autor-roman-are-sansa-istorica-sa-aiba-un-roman-best-seller-international-la-numai-cateva-ore-dupa-ce-primul-exemplar-a-fost-trimis-zeci-de-edituri-din-intreaga-lume-se-bateau-pentru-el-14829037
————————————————-

Eugen Ovidiu Chirovici.
Eugen Ovidiu Chirovici este de profesie economist, scriitor și jurnalist român și a îndeplinit funcția de Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România în perioada noiembrie 2003 – noiembrie 2010. Wikipedia
Născut: 11 mai 1964 (vârsta 51), Făgăraș

 

COMENTARII

  1. Omul scria interesant si ca jurnalist,cand era acasa.Dar ca mason
    a avut o alta „deschidere”…bazata pe sprijinul de grup.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.