Fostul consilier al lui Constantinescu il consiliaza pe Tariceanu

Fostul consilier al lui Constantinescu il consiliaza pe Tariceanu

0 103

Premierul Tariceanu l-a numit pe Marian Marius Dorin, fostul sef al Administratiei Prezidentiale din perioada martie-septembrie 2000, in functia de prim-consilier al primului-ministru cu rang de secretar de stat si va coordona departamentele din subordinea directa a premierului.


Marian Marius Dorin a fost intre 1996 si 2000 consilier pe probleme de aparare, ordine publica si siguranta nationala al fostului presedinte, Emil Constantinescu si membru in CSAT, iar in intervalul martie-septembrie 2000 a fost seful Administratiei Prezidentiale. Tot el a coordonat echipa care a intocmit Strategia de Securitatea Nationala, aprobata de Parlament in iulie 1999. Intre 1995 si 1996 a fost membru in echipa de campanie prezidentiala a lui Emil Constantinescu.


Noul consilier este de formatie inginer geolog, a absolvit Universitatea Babes – Bolyai din Cluj, Colegiul National de Aparare din Bucuresti si are un master in stiinte politice la Jackson State University din SUA. Marian Marius Dorin s-a nascut la 29 martie 1961 in orasul clujean Gherla.


In anul 2001 acesta a fost consilier pentru dezvoltarea afacerilor la Rompetrol Group, in Sudan, de unde a fost retras de companie, din motive de securitate, dupa atentatele de la 11 septembrie.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.