Decimare! Fondatorul Microsoft uimește Lumea

Decimare! Fondatorul Microsoft uimește Lumea

0 165

Fondatorul Microsoft uimește  Lumea: Acesta a vorbit inca din anul 2015 despre o pandemie și a anunțat când am putea scăpa de COVID-19.
Renumitul Bill Gates, filantrop și fondator al Microsoft, este de părere că viaţa va putea reveni la normal doar după ce un vaccin împotriva infamului Covid-19 va fi disponibil la nivel global.

Într-un interviu difuzat duminică de postul Fox News, filantropul a subliniat că trebuie depuse eforturi imediate pentru dezvoltarea unui vaccin care să poată fi produs în „miliarde de doze” cât mai curând posibil, potrivit agerpres.ro.
“Lucrurile nu se vor întoarce cu adevărat la normal până când nu vom avea un vaccin care să ajungă, practic, la întreaga lume.
Dat fiind că multe dintre principalele vaccinuri candidat au nevoie de un echipament unic, va trebui să construim facilităţi pentru fiecare dintre ele, conştienţi fiind că unele nu vor fi folosite”, a transmis acesta. Fondatorul Microsoft a lansat un apel către guvernul american să inceapă construirea unor fabrici pentru cele mai promițătoare vaccinuri candidat.

Bill-Gates-770×433

Gates a recunoscut pe blogul personal, GatesNotes, că aceasta ar putea duce la pierderi de milioane de dolari, dat fiind că de unele vaccinuri nu va fi probabil nevoie niciodată.
În viziunea lui, nicio companie privată nu îşi poate asuma acest risc, dar va fi singura cale prin care să se asigure producţia în masă a unui vaccin. „Companiile private nu îşi pot asuma acest risc, însă guvernul federal o poate face”, a insistat filantropul.

Fundaţia Gates, care finanţează cu precădere programe în domeniul sănătăţii, a acordat deja 105 milioane de dolari luptei împotriva pandemiei de coronavirus. Bill Gates a transmis într-o conferință TED din 2015 că o pandemie constituie cea mai mare ameninţare la adresa omenirii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.