Firma de traduceri din Brasov – sustinuta de fonduri europene

Firma de traduceri din Brasov – sustinuta de fonduri europene

0 94

Pe principiul, „atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, intreg universul actioneaza in vederea indeplinirii dorintei tale”, orice este posibil.
Firmele din Brasov stiu sa supravietuiasca in vremuri de criza prin obtinerea de fonduri europene nerambursabile datorita proiecturilor viabile pe care le propun.
Furnizorul de servicii lingvistice (cursuri de limbi straine, traduceri, servicii de interpretare) si de pregatire profesionala Euro Educational din Brasov a primit la sfarsitul anului trecut fonduri europene nerambursabile de 57.000 de euro pentru achizitionarea de echipamente pentru traducere simultana utilizate in conferinte.
„Am achizitionat echipamentele pentru a putea oferi servicii complete pentru conferinte: inchirierea echipamentelor audio-video si de traducere simultana, servicii de interpretariat simultan si consecutiv siasistenta tehnica. Pana acum puteam sa asiguram doar serviciile de interpretare, iar daca ne era solicitata asigurarea partii tehnice, externalizam acest serviciu si ne costa mai mult decat in prezent”, spune Mihai Oprea, administratorul firmei Euro Educational.
Proiectul „Achizitionare echipament traducere simultana” a fost depus in mai 2008 in cadrul Programului Operational Regional (POR), „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”, iar semnarea a fost realizata un an mai tarziu, dupa cum informeaza Ziarul Financiar.
„Am avut la dispozitie pentru implementarea proiectului noua luni. Fiind vorba despre achizitionarea de echipamente ne-am miscat destul de repede. In momentul in care am semnat contractul de finantare cu autoritatea de management stiam exact de unde vom lua echipamentele. Astfel, in trei luni am reusit sa terminam proiectul si sa depunem cererea de finantare. Banii au venit dupa doua luni”, explica Oprea, citat de aceeasi sursa.
Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 97.000 de euro, din care firma a solicitat o finantare de 57.000 de euro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.