Finantari pentru proiecte culturale

Finantari pentru proiecte culturale

0 109

Anii trecuti, Romania a fost invadata, in sensul bun al cuvantului, de tot fonduri Sapard sau Phare care sprijineau agricultura, ferma, construirea de pensiuni in zonele mai mult sau mai putin, turistice. De data aceasta, a venit randul unui alt domeniu sa beneficieze de fondurile mult dorite.


??????????? Administra?ia Fondului Cultural Na?ional (AFCN) este deschis propunerilor si proiectelor cu teme culturale, pragul maxim pe care acestea il pot atinge fiind de 60.000 lei. De asemenea, este important de stiut ca nicio finantare nerambursabila nu poate depasi 90% din totalul costurilor eligibile ale proiectului.


??????????? Ariile tematice elgibile postate pe site-ul institutiei sunt: activit??i muzeale, arte vizuale ?i arhitectur?, dans, management cultural si formare profesionala, muzica, patrimoniu cultural national, patrimoniu imaterial, teatru, interventie culturala, educatie culturala, precum si o arie destinata proiectelor ce implica activitati culturale comunitare, promovarea dialogului si a diversitatii culturale.


??????????? Data limita de depunere a dosarelor este 12 decembrie, ora 14.00. Toate informatiile de care aveti nevoie se gasesc pe site-ul http://www.afcn.ro/ finantari_proiecte_culturale.ph., iar pentru detalii suplimentare ii puteti contacta direct pe organizatori?: contact@ afcn.ro, adresa AFCN din Bucure?ti, Calea Doroban?ilor nr. 99A.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.