Finantare pentru Corul „Unison”

Finantare pentru Corul „Unison”

0 245

Copiii Corului brasovean „Unison” au sarbatorit duminica, la Sala Operei, cinci ani de la infiintare. Spectatorii prezenti in sala au putut asista la un concert de exceptie de colinde, plin de culoare si frenezie. Pentru a marca acest moment aniversar, la concertul de duminica seara au participat printre invitatii speciali Ansamblul de dansuri „Efthimos” al Comunitatii Elene din Brasov si trupa „Aia”, care au creat o astmosfera incendiara.


In cadrul spectacolului au fost prezentate si videoproiectii, care au evidentiat cele mai importante momente din activitatea corului brasovean, infiintat la data de 8 decembrie 2001, de catre George Dumitrascu si Cristian Lorand Fieraru.


Pe parcursul celor cinci ani de activitate, Corul de Copii Unison s-a remarcat prin seriozitate, disciplina, talent, spectacole si concerte din ce in ce mai profesioniste. La scurt timp de la infiintare, membrii corului au reusit sa se faca remarcati nu doar pe plan local, ci si national si international, concludente fiind participarile la evenimente de gen desfasurate la Roma, in Italia si Aspropyrgos – Atena din Grecia. La scurt timp au fost remarcati si de realizatorii unor emisiuni de succes la posturile locale si nationale de televiziune.


?


Corul Operei Brasov


La cinci ani de existenta, membrii corului au fost sarbatoriti nu doar pe scena Operei Brasov, ci si de televiziunea publica japoneza (NHK Japan Broadcasting Corporation) care i-a invitat in cadrul emisiunii „Children of the World”, emisiune care prezinta viata copiilor talentati din diferite parti ale lumii. Dupa cinci ani de succese, fondatorii corului, Cristian Lorand Fieraru si George Dumitrascu, spera ca si peste cinci ani sa poata vorbi de alte bucurii si impliniri poate mult mai mari decat cele de pana acum.


Prezent la concertul aniversar, primarul George Scripcaru a anuntat ca Primaria va incerca sa ajute mai mult acest cor de copiii, a carui valoare este deja recunoscuta nu doar in Romania. Astfel, incepind cu anul viitor, corul va fi alipit Operei din Brasov, devenind corul de copii «Unison» al Operei Brasov, in acest fel fiind acoperite cheltuielile acestei formatii artistice care face cinste orasului nostru.

Elena B.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.