Filosofia Ermetica a Druizilor

Filosofia Ermetica a Druizilor

0 183

Asociatia Gnostica de Studii Antropologice si Culturale (AGEAC) va invita la conferinta: „Filosofia Ermetica a Druizilor”. Evenimentul va avea loc sambata, 5 mai 2007, de la orele? 11,00 la Muzeul de Arta din Brasov, B-dul Eroilor nr. 21. Intrarea este libera.


?


AGEAC (Asociatia Gnostica de Studii Antropologice, Culturale si Stiintifice)


a luat nastere ca o institutie culturala care nu urmareste scopuri lucrative si al carei obiectiv este acela de a ajuta fiinta umana sa se autocunoasca in mod profund, in orizontul existentei sale si de a o impulsiona, prin intermediul cunoasterii doctrinei gnostice, sa ajunga pana la dezvoltarea infinitelor posibilitati cu care natura a inzestrat-o, atat din punct de vedere fizic cat si spiritual.


AGEAC se bazeaza pe invataturile, atat scrise (in cele peste peste 70 de opere ale sale) cat si orale (in nenumaratele sale conferinte), pe care le-a daruit umanitatii, incepand cu anul 1948, V.M. Samael Aun Weor, motiv pentru care, aceasta institutie urmeaza cu fidelitate linia doctrinara pe care acest mare Intelept a dezvoltat-o pe durata intregii sale vieti.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.