Filmele saptamanii 20 – 26 iulie 2007

Filmele saptamanii 20 – 26 iulie 2007

0 65

Go Multiplex


Orele: 17.00, 19.00, 21.00


Asii din maneca (Smokin’ Aces)


Regia: Joe Carnahan


In rolurile principale: Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta


Gen: Actiune, Comedie, Crima, Drama


Directorul FBI Stanley Locke (Andy Garcia) il trimite pe cel mai bun agent al sau, Richard Messner (Ryan Reynolds) si pe partenerul acestuia, veteranul Donald Carruthers (Ray Liotta), sa-l gaseasca pe Buddy „Aces” Israel (Jeremy Piven) intr-un loc secret din Lake Tahoe. Misiunea lor: sa-l protejeze pe magicianul din Vegas de seful bandei, Primo Sparazza – despre care se spune ca a comis peste 130 de crime – asupra carora Aces a dat dovezi pentru a-si salva propria piele.


?


Orele: 17.30, 19.30, 21.30


Shrek 3


Regia: Raman Hui, Chris Miller


In rolurile principale: Cameron Diaz, Eddie Murphy, Mike Myers


Gen: Aventuri, Animatie, Comedie


Cand tatal Fionei moare, Shrek trebuie sa-i urmeze pe tron, dar verdele capcaun n-are deloc chef de aceasta onoare care implica atatea responsabilitati… Astfel Shrek, Fiona, Magarusul si Motanul Incaltat pornesc in cautarea unui nou rege. Singurul candidat interesant ar fi insa un tip pe nume Artie (cunoscut noua si sub numele de „Regele Arthur”). Oare va vrea acest „tip” sa accepte responsabilitatea?


?


Orele: 18.00, 20.00, 22.00


Vacanta lui Mr. Bean (Mr. Bean’s Holiday)


Regia: Steve Bendelack


In rolurile principale: Rowan Atkinson


Gen: Comedie


Intr-o dupa amiaza ploioasa in Anglia, Mr. Bean este fericit ca a luat Premiul intai la o tombola organizata la biserica din localitate. A castigat o excursie in sudul Frantei si o camera video nou-nouta. Se va afla la Cannes, in timpul faimosului festival. Prinde Eurostarul catre Paris si filmeaza absolut totul cu noua lui camera video. La Gare de Lyon il roaga pe un alt pasager sa-l filmeze in timp ce se urca in trenul de Cannes. Cel care il filmeaza este un regizor rus pe nume Emil Duchesvsky, ce urmeaza sa faca parte din juriul Festivalului de la Cannes. In timp ce filmeaza, trenul pleaca si Emil ramane pe dinafara.


?


Cinema Bulevard


Orele: 17.00, 19.30


Cei patru fantastici 2 – Ascensiunea lui Silver Surfer (Fantastic Four and the Silver Surfer – Fantastic Four 2)


Regia: Tim Story


In rolurile principale: Jessica Alba, Chris Evans, Ioan Gruffudd, Michael Chiklis


Gen: Actiune, Aventuri, SF


Cei patru fantastici afla ca nu sunt singurii supereroi din univers. Surferul de Argint soseste pe Pamant cu o misiune distrugatoare. Cand haosul provocat de stralucitorul vizitator atrage atentia celor patru fantastici, acestia sunt hotarati sa nu se dea batuti, mai ales ca scopul bataliei este salvarea planetei de la o distrugere sigura. Femeia invizibila, Mr. Fantastic, Torta umana si Lucrul trebuie sa se lupte si cu Galactus, stapanul lui Surferului de Argint, o fiinta devoratoare de planete, dar si cu deja familiarul Dr. Doom.


?


Cinema Modern


Orele: 17.30, 20.00


California Dreaming


Regia: Cristian Nemescu


In rolurile principale: Maria Dinulescu, Razvan Vasilescu, Armand Assante


Gen: Comedie, Drama


Un tren care transporta armament strategic pentru o interventie americana in Kosovo este blocat pentru cinci zile intr-un sat romanesc, in asteptarea unor aprobari oficiale solicitate de seful garii, un mafiot local cuprins de un curios exces de zel. Intimplarea reactiveaza o obsesie romaneasca veche din 1944, cind toata suflarea astepta venirea americanilor. Primarul satului se da peste cap pentru a le face sederea soldatilor americani cit mai placuta, organizindu-le chefuri cimpenesti si programe artistice, dar incercind de fapt sa-i cistige de partea lui pentru a-si regla socotelile cu seful garii. Fata acestuia din urma se indragosteste de unul dintre soldati, dar pentru ca nu stie engleza de fel, il ia pe unul dintre colegii ei de scoala, indragostit in secret de ea, sa-i traduca ce simte pentru american.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.