Filmele saptamanii 18-24 ianuarie 2008

Filmele saptamanii 18-24 ianuarie 2008

0 75

Go Multiplex


?


Orele: 16.30, 18.45, 21.15


Cat dureaza o casnicie (The Heartbreak Kid)


Regia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly


In rolurile principale: Ben Stiller, Jerry Stiller, Michelle Monaghan


Gen: Comedie, Romantic


The Heartbreak Kid – Cat dureaza o casnicie, este o comedie romantica neconventionala, asezonata cu picanterii exagerate marca regizorilor Bobby si Peter Farrelly, ce mixeaza pe vechi si verificate gaguri,pe poante obraznice si imprevizibile. Rezultatul? O indrazneata comedie a erorilor in toate registrele: sentimental, erotic si relational. In a treia zi a lunii de miere, Eddie Cantrow (Ben Stiller), un burlac tomnatec de 40 de ani, crede ca a gasit dragostea adevarata. Din nefericire, nu este insa vorba despre proaspata sa sotie.


?


Orele: 17.00, 19.00, 21.00


Turma (The Flock)


Regia: Wai Keung Lau


In rolurile principale: Richard Gere, Claire Danes, Russell Sams


Gen: Actiune, Drama, Mister, Thriller?


Traumatizat emotional dupa ani de zile in care a urmarit perversi condamnati, un agent extrem de vigilent (Richard Gere) trebuie sa se lupte cu propriii sai demoni, in timp ce cauta o fata data disparuta, fiind sigur ca aceasta a fost rapita de unul din TURMA lui de infractori eliberati conditionat. Claire Danes apare alaturi de Gere in rolul protejatei acestuia, care trebuie sa invete mecanismele meseriei, dar in acelasi timp sa il mentina pe mentorul ei de partea buna a legii… si a sanatatii mintale.


?


Orele: 17.30, 21.20


Regatul (The Kingdom)


Regia: Peter Berg


In rolurile principale: Jennifer Garner, Jamie Foxx


Gen: Actiune, Drama, Thriller


Acest thriller de actiune regizat de Peter Berg se concentreaza pe o ancheta dusa de o echipa de agenti guvernamentali americani pentru a descoperi dedesbuturile unui atentat pus la cale impotriva unor civili americani din Orientul Mijlociu. Cu Jamie Foxx, Jennifer Garner si Chris Cooper in rolurile principale, „The Kingdom” cu siguranta nu-si va dezamagi spectatorii amatori de andrenalina. In aceasta toamna, regizorul Peter Berg si echipa sa va invita sa pasiti in Regatul lor, un thriller de actiune, centrat pe urmarirea unui inamic mortal gata oricand de atac si cu o actiune conceputa ca un slalom printre doua culturi.


?


Orele: 19.30


Imperiul magic al domnului Magorium (Mr. Magorium’s Wonder Emporium)


Regia: Zach Helm


In rolurile principale: Natalie Portman, Dustin Hoffman


Gen: Comedie, Drama, Familie, Fantastic


Cand Dl. Magorium, extraordinarul proprietar in varsta de 243 de ani (Dustin Hoffman), anunta ca va lasa imperiul de minunatii pe mana tinerei directoare lipsita de incredere in sine, Molly Mahoney (Natalie Portman), magazinul intra intr-un neobisnuit acces de furie. Un contabil sceptic pe nume Henry (Jason Bateman) face inventarul contabil al jucariilor Lego si Lincoln Log, dar si Whodathoughts si Whatchamacallits; candva stralucitor si plin de culori vii, magazinul trece acum printr-o serie de schimbari dubioase. Frumoasele jucarii sunt inca acolo, dar au devenit gri si tacute – si numai Mahoney si Henry le-ar putea readuce la viata daca, cu ajutorul unui pusti de 9 ani foarte agil (Zach Mills), pot gasi sursa magiei in ei insisi.


?


Cinema Bulevard


Orele: 17.00, 19.30


Busola de aur (His Dark Materials: The Golden Compass)


Regia:Chris Weitz


In rolurile principale: Nicole Kidman, Daniel Craig, Dakota Blue Richards


Gen: Actiune, Aventuri, Drama, Fantastic, Thriller


Lyra Belacqua (Dakota Blue Richards), o fetita de 12 ani traieste o viata extraordinara ca paznic al vestitului Jordan College. Haladuind liber pe strazi in cautarea aventurii, impreuna cu credinciosul sau prieten Roger (Ben Walker), Lyra este insotita pretutindeni de un spiridus, Pantalaimon (dublat de vocea lui Freddy Walker) – un mic animalut care-si schimba permanent infatisarea si care este pentru ea un fel de voce a ratiunii. Dar lumea Lyrei se afla in schimbare. Unchiul ei, Lord Asriel (Daniel Craig), se pregateste sa faca o excursie la Cercul Polar pentru a studia un element misterios, denumit Dust, dar Magisterium e dispus sa faca totul – inclusiv sa inchida Jordan College – pentru a-l opri.


?


Cinema Modern


Orele: 17.30, 20.00


Necunoscuta (La Sconosciuta)


Regia: Giuseppe Tornatore


In rolurile principale: Michele Placido, Kseniya Rappoport


Gen: Drama?


Necunoscuta este Irena, o ucraineanca venita in Italia cu ani in urma, bantuita de fantomele trecutului si incercarile de a-si reconstrui viata intr-o noua tara. Cine este ea de fapt? O femeie cu un trecut infiorator, plin de violenta si abuzuri. Pentru a-si atinge un scop misterios, femeia face tot posibilul sa intre menajera in casa unui cuplu bogat, a carui fiica sufera de o rara boala neurologica. Aici Irena incepe sa se simta acasa, dar cineva din trecutul ei reapare, aducand noi orori.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.