Filmele saptamanii 13-19 iulie 2007

Filmele saptamanii 13-19 iulie 2007

0 68

Go Multiplex


Orele 17.00, 19.15, 21.45


Lunetistul (Shooter)


Regia: Antoine Fuqua


In rolurile principale: Mark Wahlberg


Gen: Actiune, Drama, Thriller


Antoine Fuqua, regizorul filmului Training Day, si Mark Wahlberg, recent nominalizat la Globul de Aur si Oscar pentru rolul din The Departed/Cartita, fac echipa pentru realizarea filmului Shooter/Lunetistul. Lunetistul este un film de actiune care va tine spectatorii lipiti de scaune si cu rasuflarea taiata. Eroul filmului, lunetistul asadar, este un profesionist onorabil care se trezeste pus intr-o situatie greu de imaginat: este dat drept asasinul presedintelui Statelor Unite. Scufundat intr-o spirala a terorii si a conspiratiei, eroul incepe o cursa in care va trebui sa-si dovedeasca nevinovatia. Cursa este dirijata si urmarita de toate agentiile legale si la vedere din tara, dar si de una, aflata in umbra. Este o adevarata vanatoare!


?


Orele: 17.30, 19.30, 21.30


Familia Robinson (Meet the Robinsons – A Day with Wilbur Robinson)


Regia: Steve Anderson


In rolurile principale: Angela Bassett, Jamie Isaac Conde


Gen: Aventuri, Animatie, Comedie


Lewis are 12 ani si a inventat o multime de lucruri. Ultima sa inventie este ingeniosul scanner al memoriei, care ar trebui sa-i permita lui Lewis sa-si regaseasca mama. Dar scannerul este furat de Omul cu Melon. Lewis este dus in viitor de catre un misterios baiat, Wilbur Robinson, posesorul unei masini a timpului. Lewis va face cunostinta cu excentrica familie Robinson si va salva viitorul lumii, afland in acelasi timp fantasticul secret al destinului noilor sai prieteni.


?


Orele: 18.00, 20.00, 22.00


Vacanta lui Mr. Bean


Regia: Steve Bendelack


In rolurile principale: Rowan Atkinson


Gen: Comedie


Intr-o dupa amiaza ploioasa in Anglia, Mr. Bean este fericit ca a luat Premiul intai la o tombola organizata la biserica din localitate. A castigat o excursie in sudul Frantei si o camera video nou-nouta. Se va afla la Cannes, in timpul faimosului festival. Prinde Eurostarul catre Paris si filmeaza absolut totul cu noua lui camera video. La Gare de Lyon il roaga pe un alt pasager sa-l filmeze in timp ce se urca in trenul de Cannes. Cel care il filmeaza este un regizor rus pe nume Emil Duchesvsky, ce urmeaza sa faca parte din juriul Festivalului de la Cannes. In timp ce filmeaza, trenul pleaca si Emil ramane pe dinafara. Mr. Bean se indreapta catre sud cand isi da seama ca Stepan, fiul lui Emil in varsta de 10 ani, se afla in tren fara tatal sau. Niciunul din cei doi nu intelege limba celuilalt.


?


Cinema Bulevard


Orele: 17.00, 19.30


Gasca nebuna


Regia: Walt Becker


In rolurile principale: Martin Lawrence, John Travolta, Tim Allen


Gen: Comedie


John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence si William H. Macy o iau la goana pe motoclicleta in aceasta comedie de aventuri despre un grup de prieteni trecuti de prima tinerete care decid sa faca o excursie pe doua roti. Cum sunt mult mai obisnuiti cu canapeaua decat cu saua motoclicletei, nu-i de mirare ca excursia lor le va aduce chiar mai multa distractie decat s-ar fi asteptat, mai ales cand intalnesc un grup de bikeri fiorosi.


?


Cinema Modern


Orele: 17.30, 20.00


Familia Robinson (Meet the Robinsons – A Day with Wilbur Robinson)


Regia: Steve Anderson


In rolurile principale: Angela Bassett, Jamie Isaac Conde


Gen: Aventuri, Animatie, Comedie


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.