Fiascoul clasei politice

Fiascoul clasei politice

0 56

Si uite ca si dezbaterea prezidentiabililor, de ieri de la TVR, s-a anulat, caci fandositele mirese politice s-au speriat de o deflorare normala, preferand perversiuni, astfel incercand sa para superdotate cu inteligenta.
Realitatea TV, TVR si Antena 3 au decis sa anuleze intalnirea electorala programata pentru ieri seara, la ora 19.30. La dezbatere fusesera invitaþi sapte principali candidati la Presedintia Romaniei. Primii cinci din cei sapte candidaþi au refuzat sa participe la confruntare.
Staff-urile de campanie ale candidatilor Traian Basescu, Crin Antonescu si Sorin Oprescu anunþasera inca dinainte cu cateva ore ca refuza sa participe la o dezbatere in formula de sapte.
Astfel, la cea de-a doua dezbatere organizata la postul national de televiziune, cea cu aparitia candidatilor “grei”, ramasesera asteptati sa mai participe Mircea Geoana, candidatul PRM Corneliu Vadim Tudor si candidatul PNG-CD George Becali.
Dupa discutii in stil “dezbraca-te sa te f.., imbraca-te ca nu te mai f..” in cadrul staff-urilor celor sapte, cu miorlaituri imense din partea PD-L, acestia s-au sucit. „Nu mergem!” a fost reactia consilerului presedintelui Traian Basescu, Sebastian Lazaroiu, in fata comunicatului TVR care anunta dezbaterea in formula de sapte candidati: Mircea Geoana, Traian Basescu, Crin Antonescu, Kelemen Hunor, Sorin Oprescu, Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali.
Formula agreata de staff-urile de campanie ale lui Basescu, Antonescu, Oprescu si Kelemen fusese de 5. Cei de mai sus plus Mircea Geoana.
Si consiliera lui Sorin Oprescu, Anca Alexandrescu, a anunþat ca primarul general al Capitalei nu va participa la formula de sapte.
Consilierul lui Crin Antonescu, Dan Mihalache, a declarat ca nici candidatul PNL nu are de gand sa mearga la televiziunea publica, daca in studio se vor afla si Vadim Tudor si Gigi Becali. „E vorba de a schimba regulile in timpul jocului. Asa a decis domnul Sassu ca ii vrea pe domnii Vadim si Becali langa domnul Geoana. Asa i-a dat ordin domnul Hrebenciuc”, a declarat Mihalache.
In aceste conditii, conform unui comunicat de presa, „Televiziunea Romana, Realitatea TV si Antena 3 au luat act de refuzul a patru din cei sapte candidati la functia de presedinte al Romaniei de a participa la dezbaterea televizata organizata la sediul TVR de catre cele trei societati de media. In consecinta, consideram ca o asemenea emisie nu mai putea sa-si atinga scopul propus. Reamintim ca initiativa celor trei televiziuni a fost lansata ca urmare a cresterii interesului public pentru organizarea unei confruntari directe intre candidati, precum si ca urmare a cererilor repetate a candidatilor de a participa la o astfel de confruntare. Ramanem deschisi in continuare organizarii unor astfel de dezbateri publice intre candidatii la alegerile pentru Presedintia Romaniei si multumim, totodatã, invitatilor care au confirmat participarea.”

Ca simplu cetatean, mai mult sau mai putin interesat sau implicat politic, iti vine sa stalcesti mutrele lui Basescu, Antonescu sau Oprescu, si asta pentru ca au tupeul, sub diferite motive si mofturi, sa isi bata joc de o intreaga tara pe care vor sa ajunga sa o conduca.
In cartierul in care am ajuns sa locuiesc se aude pe strazi si alei: “Huo si so pe ei!”

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.