Fetita a murit de chisturi, bunica de inima rea

Fetita a murit de chisturi, bunica de inima rea

0 172

Niciun vinovat inca pentru decesul micutei Sorina Costea. La 3 saptamani de la moartea fetitei de 6 ani, familia nu stie daca medicul chirurg care a amanat operatia micutei se face culpabil de moartea acesteia. Comisia stabilita la Colegiul Medicilor asteapta rezultatele analizelor si raportul medico legal pentru a se putea pronunta. Intre timp familia trece prin clipe la fele de grele ca la moartea fetitei: bunica din partea mamei a murit de inima rea, iar mama fetei are zilnic atacuri de panica.
Colegiul Medicilor a numit membrii comisiei care vor ancheta cazul micutei Sorina Costea dar care nu se poate insa reuni pentru a stabili daca medicul Serban Constantin este vinovat sau nu de decesul fetitei. Colegii chirurgului, desemnati sa-l judece, asteapta inca rezultatele analizelor medicale si ale raportului medico-legal.
Adrian Moraru, presedintele ColegiuluI Medicilor Brasov declara ca nu este vorba de nici o tergiversare din partea comisiei stabilite, asa cum sustin membrii familiei, ci ca atat dureaza majoritatea cazurilor pana se primesc documentele solicitate si se poate da un verdict.
Micuta Sorina a decedat la inceputul lunii august din cauza unui soc anafilactic produs de spargerea unuia din cele doua chisturi hepatice de care suferea. Parintii s-au aratat atunci revoltati ca medicul care ar fi trebuit s-o opereze a permis ca micuta sa paraseasca spitalul. De atunci necazurile se tin lant de familia Sorinei. La cateva zile dupa moartea micutei s-a stins si bunica materna, a carei boala s-a acutizat din cauza supararii. Nici mama Sorinei nu mai are liniste; femeia apeleaza acum la ajutorul psihiatrilor pentru a putea depasi atacurile de panica de care sufera de ceva vreme.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.