Festivalul International al Dunarii

Festivalul International al Dunarii

0 54

Primaria municipiului Tulcea organizeaza in perioada 12-15 august a treia editie a Festivalului International al Dunarii, eveniment la care sunt invitate sa participe orasele riverane Dunarii, de la izvoare pana la varsare. Poiectul a luat fiinta in anul 2003, cand s-a organizat prima editie a acestui festival la Tulcea. Se desfasoara in anii pari in Ulm, Germania si in anii impari la Tulcea, cele doua orase fiind situate in apropierea extremitatilor Dunarii. Festivalul consta intr-o serie de manifestari culturale, sportive, de informare si promovare a specificitatii regiunilor dunarene.


Sarbatoarea romano-germana este semn de infratire si unitate in multiculturalitate a popoarelor care strajuiesc cursul Dunarii, de la izvor – orasul Ulm, Germania, pana la varsare – judetul Tulcea.


Pentru cele patru zile de festival, organizatorii au pregatit un program interesant si atractiv, in care traditia se imbina cu noul si modernul, dansul cu muzica si, nu in ultimul rand, arta cu distractia. DJ Project, Akcent, HI-Q, Parlament, Baladele Deltei, Proconsul, Iris, Phoenix, Loredana & Taraful, o expozitie de fotografie si Maratonul Dunarii sunt numai cateva repere ale itinerarului artistic al spectacolului intins pe patru seri.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.