Festivalul Enescu promovat in Europa

Festivalul Enescu promovat in Europa

0 52

Ajunsa la cea de-a XIX-a editie, Festivalului International „George Enescu” va fi promovat anul acesta, in premiera, in cadrul unui turneu european ce include conferinte de presa si mini recitaluri ale unor artisti romani in orase precum Londra, Berlin si Viena.
Mihai Constantinescu, directorul societatii Artexim, cea care se ocupa de organizarea evenimentului, a declarat ca evenimentele de promovare vor include momente artistice sustinute de tineri muzicieni precum Alexandru Tomescu, Clara Cernat sau Ana Ticu si de castigatori ai concursului Enescu. Turneul de promovare, care va avea loc la Berlin, Bruxelles, Paris, Londra, Toulouse, Florenta, Roma, Munchen si Viena, este organizat in colaborare cu Institutul Cultural Roman si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism.
Festivalul va aduce la Bucuresti 13 orchestre mari din Europa, printre care Royal Philharmonic Orchestra si Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino, care va sustine spectacole si sub bagheta dirijorului roman Cristian Mandeal.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.