Festivalul Cerbul de Aur ar putea avea loc in octombrie la Brasov

Festivalul Cerbul de Aur ar putea avea loc in octombrie la Brasov

0 215


Primarul Brasovului, George Scripcaru,? s-a intalnit marti cu reprezentantii conducerii TVR si cu deputatul PSD Titus Corlatean, pentru a discuta depre organizarea in acest an a Festivalului Cerbul de Aur la Brasov, conducerea municipalitatii aratandu-se dispusa sa puna la bataie pana la 300.000 de euro pentru desfasuraea evenimentului


?„Astazi (ieri – n.r.) am avut o intalnire cu directorul interimar al TVR, Alexandru Sassu, cu membri din Consiluiul de Adminitratie al televiziunii nationale, precum si cu deputatul social-demorat Titus Corlatean. A fost fixat un termen maximal de 10 zile, timp in care TVR va da un raspuns oficial daca se va organiza sau nu festivalul in acest an. Exista un deficit bugetar, de un milion de euro, la TVR, pentru organizarea Cerbului de Aur la Brasov, dar cu putin efort din partea noastra, precum si a consiliului judetean si cattorva sponsori, s-ar putea desfasura acet eveniment”,? a declarat Scripcaru.


Potrivit declaratiilor edilului,? Festivalul Cerbul de Aur ar puea avea loc la inceputul lui octombrie, deoarece, in septembrie, cum s-a mai desfasurat evenimentul in trecut,? TVR este ocupat cu defasurarea Fetivalului de muzica „George Enescu”.? Municipalitatea va asigura cazarea artistilor, salubrizarea, paza, amplasamentul in care se va defasuara festivalul.


„Nu suntem impresari de artisti, TVR ar trebui sa se ocupe de asta si sa-i aduca. Cred ca problema banilor poate fi rezolvata. tocmai de accea asteptaam un raspuns oficial din parte TVR in maxim 10 zile”, a mai comentat Scripcaru.????


M.O.?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.