Festival National pentru liceeni

Festival National pentru liceeni

0 80


Ministerul Educatiei si Cercetarii si www.fotolitera.com organizeaza a saptea editie a Festivalului National de Arte pentru Liceeni „LicArt” – sectiunile teatru, poezie si fotografie – cel mai mare concurs destinat liceenilor romani.


Concursul are trei sectiuni: poezie, fotografie (alb-negru, portret, tematica diversa) si teatru. Creatiile pot fi trimise prin posta, la adresa precizata in regulament, sau pe site-ul www.licart.ro (pentru sectiunile poezie si fotografie). Data limita de inscriere in concurs este 15 mai.


?


Regulamentul concursului


Sectiunea Poezie – La concurs pot participa doar liceeni care sunt inscrisi intr-o institutie de invatamant preuniversitar acreditata, in clasele IX-XII. Participantii se inscriu in concurs cu 3 (trei) poezii proprii in limba romana.


Sectiunea Fotografie – Sectiunea de fotografie are 3 categorii: fotografie digitala – alb-negru; fotografie digitala – portret; fotografie digitala – tematica diversa. Participantii se pot inscrie la oricare din aceste categorii (la una, doua sau la toate trei) cu cate 3 (trei) fotografii (nu mai multe, nu mai putine pentru fiecare categorie).


Sectiunea Teatru – La concurs pot participa doar trupe formate exclusiv din liceeni. Un liceu poate inscrie mai multe trupe dar nici un actor nu are voie sa faca parte din mai mult de o trupa. O trupa se poate inscrie cu cel mult doua spectacole. Durata unei piese trebuie sa fie intre 15 si 45 de minute. Reprezentatiile sunt numai in limba romana si vor fi inregistrate de trupa respectiva pe DVD sau CD-ROM, la o calitate care sa permita vizionarea spectacolului in conditii optime de catre Juriu. Taxa pentru anul 2008 este de 25 RON pentru fiecare membru al trupei (doar actori). Din acesti bani, o parte se va duce la fondul de premiere si o parte la bugetul de organizare a Marii Finale LicArt.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.