Fercală şi-a angajat firmă de pază pentru a nu permite noii conduceri...

Fercală şi-a angajat firmă de pază pentru a nu permite noii conduceri să intre în sediul SIF. Scandalul a ajuns la Bursa de Valori Bucureşti.

0 227

Societatea de Investiţii Financiare Transilvania SA a transmis o scrisoare deschisă către Bursa de Valori Bucureşti prin care spune că ,,vă informăm prin prezentul raport situaţia emitentului din perspectiva actului de administrare..

Membrilor C.S. nu le este în continuare permis accestul în sediul SIF Transilvania SA din Braşov, strada Nicolae Iorga nr. 2, de către firma de pază Euroguard Security, la solicitarea domnului Fercală Mihai, fost director al SIF Transilvania.

Membrii CS sunt împedicaţi în mod abuziv să îşi exercite mandatul de supraveghere şi control de către angajaţii SIF Transilvaia, ce aţionează sub conducerea fostului director Fercală Mihai, respectiv dl. Marcus Valeriu Marin, ofiţer de conformitate( ce înseamnă asta, nota noastră!) , dl. Dragoş Călin şef departament juridic şi dl. Radu Mircea , şef departament administrativ+acţionariat.

Membrilor CS nu le sunt furnizate informaţiile solicitate şi nu le sunt repectate hotărârile angajaţii având o titudine lipsită de onestitate, respect şi recunoaşterea ierarhiei. Domnii Fercală Mihai şi Syintoy Stefan se află yilnic în sediul socieetăţii şi angajează patrimoniul SIF Transilvania în contracte juridice oneroase cu casa de avocatură care acţionează în justiţie membrii Consiliului de Suprvegheredupă bunul plac al grupului de persoane coordonat de Fercală Mihai, repectiv domnii Szaba Stefan, Carapiti Dumitru, Lutac Gheorghe şi Syintas Stefan” se arată în scrisoarea trimisă de către Bursa de Valori Bucureşti. Revenim mâine cu noi amănunte!

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.