Femeile cu stil discuta despre Nutritie la Libraria Okian, pe 26 februarie

Femeile cu stil discuta despre Nutritie la Libraria Okian, pe 26 februarie

0 54

In ultima vineri a fiecarei luni, din septembrie pana in martie, la Libraria Okian, incepand cu ora 18.00, au loc obisnuitele “Discutii despre eleganta si stil”.
Mergand pe principiul ca de la varste mici avem ocazia sa asimilam informatii care isi dovedesc utilitatea mai tarziu in viata profesionala sau cea personala, organizatorii au considerat ca este nevoie si de un alt fel de instruire: formarea unei conduite sociale.
Principalul ghid pentru insusirea unui astfel de comportament este bunul simt.
Este, intr-adevar, nevoie de o informare corecta, de acordarea unei atentii mai sporite comportamentului si tinutei afisate, motiv pentru care s-au nascut aceste sesiuni menite sa abordeze intr-o maniera eleganta afisarea, atitudinea si comportamentul unei femei in societate.
„Discutii despre eleganta si stil” este un proiect adresate femeilor care va aborda subiecte cu care acestea se confrunta in viata de zi cu zi referitor la vestimentatie, bune maniere, cosmetica, machiaj si psihologie feminina.
Intalnirea din data de 26 februarie 2010 are ca tema “Sanatatea – despre nutritie ”, iar invitatul special este specialist : Adina Baboi, consultant wellness.
Sesiunea va avea durata de 160 minute cu 15-20 minute pauza si se va tine la Libraria Okian, vineri, de la ora 18.00.
Numarul maxim participanti este de 40.
Participarea se face pe baza de inscriere si plata taxei de participare 30 lei . Inscrierea se face la casa de moda Diolastilis din str.Lunga nr.181,de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 17.00.
Pentru intrebari si mai multe informatii: telefon 0752.511.922 si adresa de e-mail diolastilis.mihaela[at]gmail.com

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.