Femei de cariera!

Femei de cariera!

0 229

Saptamana trecuta,” Asociatia Centrul Regional de Initiere si Servicii „a organizat doua seminarii,la Remeti si la Sacele, judetul Brasov, pe tema „Masuri de depasire a saraciei, de prevenire a imbolnavirilor si combaterea violentei”.
Programul este dedicat exclusiv pentru femei de diferite etnii, in cadrul proiectului „Femei de cariera – de ieri, de azi si de maine”, cofinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. In cele doua locatii au participat un numar 113 femei de diferite etnii din Sighetu Marmatiei, Remeti, Teceu, Piatra, Bocicoiu Mare, Lunca la Tisa, Craciunesti, Tisa,iar in judetul Brasov,din Sacele si localitati invecinate.
Au fost promovate activitati pe ateliere, de informare, consultanta, consiliere socio-medico-profesionala si juridica, de ingrijire a sanatatii, protectie sociala si civila, drepturile omului, discriminare la locul de munca , organizate de 8 specialisti: doi medici, un jurist, un expert in integrare profesionala, doi psihologi si doi asistenti sociali. Un instructor de shotokan karate a organizat doua activitati practice: initierea femeilor in tehnici de autoaparare impotriva violentei fizice.
In urma desfasurarii acestor seminarii, expertii vor redacta un pliant pe tema „Masuri de depasire a saraciei, de prevenire a imbolnavirilor si combaterea violentei”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.