Federer a trecut la pas de Hanescu

Federer a trecut la pas de Hanescu

0 94

Liderul mondial Roger Federer nu a avut nicio problema in a se califica, joi, in turul 3 la Openul Australiei, jucatorul elvetian invingandu-l pe Victor Hanescu, ultimul reprezentant al Romaniei ramas in competitia de simplu in trei seturi cu scorul de 6-2, 6-3, 6-2.
Surprins de Igor Andreev in primul meci al turneului, Roger Federer a controlat intalnirea cu Victor Hanescu inca din debut, elvetianul distantandu-se la 3-0.
Cel mai bine clasat jucator roman al momentul a avut trei mingi de break la scorul de 2-4, dar Federer a trecut rapid peste momentul dificil, pastrand diferenta de un break cu un serviciu as.
a final liderul mondial i-a acordat americanului Jim Courier un interviu mai mult decat interesant, fiind intrebat mai mult despre viata privata. Iata ce a declarat Federer: „Victor este un jucator dificil, dar este mai obisnuit pe zgura. Referitor la nunta mea, aceasta a fost foarte frumoasa si cei care ma cunosc stiu ca sunt emotiv. Credeam ca dupa atatia ani cu Mirka nu voi avea emotii la nunta, dar totusi am avut. Este un sentiment frumos sa fiu mai nou si tata. Ma simt minunat si totul este perfect. Copii plang destul de mult, dar chiar si asa ii iubesc mult”, a afirmat Federer.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.