FC Braşov a cîştigat cu 6-3 (4-1) amicalul disputat astăzi pe terenul sintetic de la baua sportivă ICIM cu AFC Hărman, echipă din liga a treia, care-și caută și ea identitatea. Au marcat pentru FC Brașov: Avram, min.5, Rusu min.19 și 39, Coman, min.35, Horia Popa, min. 87, Alupoaie, min. 90. „ Este cît se poate de clar că avem nevoie de fundaşi centrali. Sînt mulţumit de ofensivă, însă sînt foarte dezamăgit de ce se întîmplă în apărare, ceea ce îmi dă de gîndit. Sîntem în discuţii cu alţi doi fundaşi centrali, sper să rezolvăm cît mai rapid această problemă“, a declarat Mihai Stere, care a utiliyat două formule de echipă, astfel :

FC Braşov (prima repriză): Mutu – Vagner, Istrofor, Idor, Săftescu – Avram, Pană, Codoban, Coman – Andor, Rusu.

FC Braşov (repriza secundă) : Căucă (75 Tănase) – Vagner, Istrofor, Roşu, Negotei – Cerlincă, Alupoaie, Vlad Munteanu, Horia Popa – Ene, Matei

Nu au evoluat: Poverlovici, Livan și Buga, accidentați

Arestarea lui Ioan Neculaie pune sub semnul întrebării viitorul echipei

Arestarea preventivă a patronului echipei, Ioan Neculaie, pentru 30 de zile, complică serios lucrurile la FC Brașov. Echipa va prezenta planul de reorganizare, care va trebui aprobat, ca FC Brașov să-și poată continua activitatea. Ori, în condițiile de instabilitate managerială, va fi greu. Chiar dacă Ioan Neculaie nu prea a dat, mai ales în ultimul timp, bani la echipă, era un factor de decizie, de luat în seamă. Acum, președintele Vasile Dochița va trebui să facă orice, de unul singur sau cu ajutorul puținilor…oameni de bine, pentru a menține corabia pe linia de plutire… FC Brașov se confruntă și cu multiple datorii, de la fisc, la jucători, ceea ce complică intenția investitorilor să preia echipa, chiar și în condițiile în care patronul a anunțat că renunță gratis la ea! Sunt, așadar, serioase probleme, cu numai câteva săptămâni, înainte de reluarea campionatului ligii secunde….

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.