FANTASTICA JUSTITIE! Cine l-o fi invatat carte pe procurorul Jean de la...

FANTASTICA JUSTITIE! Cine l-o fi invatat carte pe procurorul Jean de la Craiova ?

0 1502

Intr-o ordonanta data vineri de acest procuror Jean Uncheselu…devenit celebru peste noapte, pentru ca vrea sa-i puna catuse lui Ponta.
Persoana a ajuns pe scurtatura la DNA, dupa doar trei ani de vechime ca magistrat, timp in care evident nu avea pregatirea necesara unui procuror de Parchet General (chiar daca legea noastra proasta permite asemenea salturi… contra naturii),
Sever,nevoie mare,Uncheselu l-a somat pe Victor Ponta sa predea in patru zile o serie de documente. In caz contrar, procurorul l-a amenintat pe Ponta: „Refuzul de punere la dispozitia DNA a inscrisurilor aratate mai sus constituie infractiunea de obstructionarea justitiei
Sa mori tu? Ca sa vezi cand s-a urcat olteanu-n pom…
Ce spuneti de trasnaia asta? Cum sa obligi un acuzat sa se… autoincrimineze sub amenintarea ca-i mai pui o alta infractiune in spate. daca nu se conformeaza? Va dati seama ce nivel de pregatire au procurorii de la DNA?… Astia nu au invatat ca un acuzat are dreptul sa taca, sa refuze sa coopereze cu anchetatorii si sa nu faca nicio declaratie care ar putea sa-l incrimineze?
Uncheselu stia el ceva, dar nu stia bine, ca obstructionarea Justitiei poate fi imputata doar unei persoane care nu are calitatea de acuzat intr-o cauza. Daca citea art. 271 din Codul penal pana la capat vedea ca „dispozitiile nu se aplica in cazul persoanei urmarite sau judecate”.

Unde oare ii gaseste Kovesi numai pe astia?

Post Scriptum
Procurorul Uncheselu confunda „problemele” pentru ca nu stapaneste materia.
Anterior functiei de procuror el a fost, surpriza, profesor de sport, la o scoala generala dintr-o comuna doljeana, Daneti. Nu  stiu exact cand a facut studiile de drept, dar probabil, abilitatile sportive l-au ajutat sa faca aceste salturi rapide, ca procuror …prin tara, apoi direct procuror la DNAROBA L.

Daca veti da cautare pe google „jean uncheselu absolvent drept” si veti deschide pagina 2, veti gasi 2 documente „titularizare 2005”, in care la pozitia 2220 apare d-nul. Uncheselu care s-a prezentat la un concurs de titularizare ca profesor de sport, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, in Craiova.

In 2006, dadea examen de admitere la INM, dar pica. A intrat in 2007, dupa contestatie. Dar cum si-a desavarsit studiile in drept? Cumva la forma de invatamant ID?
La Craiova, pe vremea mafiotului Bica era posibil orice, s-au transferat unii la Drept, la stat, de la teologie direct. Nu cumva Uncheselu face parte din categoria „acop. din justitie”, sau racolatilor de tineri, despre care auzim si a caror existenta devine tot mai evidenta?

Prea a avut o ascensiune fulminanta si nu competenta si nici experienta l-au adus la DNA. Face parte din tipologia „agreatilor ” de Kovesi, atat de necesari …. Fantastic ce justitie avem! (Dragos-Luju)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.