FAGARASEANCA ALINA BICA, AVOCATA LA CRAIOVA?

FAGARASEANCA ALINA BICA, AVOCATA LA CRAIOVA?

0 630
Alina Bica, de loc din Făgăraș judecată în două dosare de corupţie, a cerut Baroului Dolj activarea dreptului de înscriere în tabloul de avocaţi definitivi cu drept de exercitare a profesiei şi înregistrarea cabinetului individual cu denumirea „Bica Alina – Cabinet de avocat”.
Potrivit Mediafax, Consiliului Baroului Dolj analizaeaza aceasta  cerere. Fosta şefă DIICOT fusese  primită în Baroul Dolj prin decizia 137 din 10 februarie 2011 a Consiliului Baroului Dolj, având calitatea de avocat, dar fără a exercita profesia de avocat.
Cum se stie, Alina Bica a fost suspendată, în  decembrie 2014, din funcţia de procuror sef al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, măsura fiind luată de Consiliul Superior al Magistraturii, ca urmare a trimiterii sale în judecată, pentru că în calitate de reprezentant al Ministerului Justiţiei în comisia ANRP, împreună cu membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, i-ar fi aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, în 2011, despăgubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.
În dosarul „Bica 2”, cauză disjunsă din prima, Alina Bica, Dorin Cocoş, Alin Cocoş, Ionuţ Mihăilescu şi fostului ministru al Economiei Adriean Videanu au fost trimişi în judecată sub acuzația de luare de mită, în schimbul intervenţiilor pentru despăgubirile acordate lui Gheorghe Stelian, că l-ar fi favorizat pe Ovidiu Tender deja condamnat în dosarul Rafo-Carom şi pe Adriean Videanu în dosarul Romgaz-Interagro….despre care nu semai stie nimic

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.