Expertiza secolului: disparitia flotei nu a prejudiciat statul roman!

Expertiza secolului: disparitia flotei nu a prejudiciat statul roman!

0 186


O noua expertiza financiara dispusa de catre DNA in dosarul Flota, in care Traian Basescu si alte 79 de persoane sunt cercetate pentru prejudicii aduse statului roman, concluzioneaza ca prejudiciile nu exista. Asadar, cele 275 milioane de euro duse nu pe apa Sambetei, ci pe valurile marii, intrucat navele noastre zburda in voie sub pavilioane straine, ar fi doar o tranzactie din categoria pierzi, castigi (statul) ?negustor te numesti (Basescu).


Dupa 3 ani de tergiversari, amanari pentru motive dintre cele mai stupide, de pilda ca nu incapeau impricinatii in sala de judecata, de parca trebuiau audiati in cor, imunitatea presedintelui, vicii de procedura, schimbarea procurorilor, s-a decis ca facem tambalau degeaba, ca flota a pierdut navele asa…cum am pierde noi de exemplu un pix. Nu mai stii unde naiba e flota aia, oi fi pus-o pe undeva, dar nu te cramponezi de 16 nave. Paguba-n ciuperci!


Aceasta expertiza a succedat alteia care stabilise ca prejudiciul exista si este de aproape trei ori mai mare decat banii pe care i-am pierde in agricultura, in caz de activare a clauzei. Daca 275 de milioane de euro nu inseamna prejudiciu, de ce mai face Basescu tam-tam pe tema clauzei de salvgardare? O vorba romaneasca spune ca unde merge mia merge si suta!


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.