Evenimentele de la granița statului Texas – o cheie a blocării lui...

Evenimentele de la granița statului Texas – o cheie a blocării lui Trump, a alegerilor din SUA?

0 59

Opinie pe tema controlului la granița cu Texas: Este vorba de un război civil planificat, lege marțială și suspendarea alegerilor prezidențiale americane din noiembrie 2024?

Recent, un comentator de la WEF Davos24 a întrebat cam așa ceva: „Cum putem evita ca cineva nedorit să fie ales președinte?”.
Nu au fost date nume, însă era evident că vorbea despre acel cineva nedorit pentru mulțimea globalistă, naționalistul, non-globalistul „Make America Great Again” (MAGA), fostul președinte Donald Trump.
Toată lumea știe că el ar fi elefantul antiglobalist din camera cabalei globaliste. Poate că răspunsul la întrebare a fost pregătit într-o ședință cu ușile închise – și se desfășoară destul de repede, pe măsură ce urmărim evenimentele de la granița dintre Texas și Mexic.

Se pregătește un steag fals?
Dacă dăm crezare presei mainstream, guvernatorul „republican” Greg Abbott din Texas a trimis Garda Națională a statului pentru a apăra granița texană de 2.000 km cu Mexicul. Chiar a făcut-o?
Puțin probabil. El a trimis Garda Națională doar pentru a apăra intrarea oficială la granița de la Eagle Pass și poate încă una sau două intrări de-a lungul celor 2.000 km de graniță.
Afluxul de imigranți ilegali mexicani în Texas nu este ceva nou. Abbott ar fi putut începe cu protecția frontierelor încă din anul 2021 – un an record de imigranți ilegali din America Centrală (nu doar mexicani) în SUA prin Texas. Acest record a fost depășit în anul 2023, cu până la 2,5 milioane de imigranți ilegali (statistici oficiale) în Texas. (Vedeți asta.)
Datele neoficiale indică până la 6 milioane.
În ianuarie 2024, președintele „democrat” Biden îl contrazice pe guvernatorul „republican” Abbott și cere agenților de control al frontierei să aibă acces la un parc de pe malul unui râu, în apropiere de Eagle Pass, un punct crucial de trecere a frontierei, care acum se presupune că este împânzit cu sârme ghimpate instalate de Gărzile Naționale din Texas și chiar de către gărzile texane. Biden dorește ca acest „parc crucial de trecere a frontierei” să fie controlat de agenți federali de control al frontierei. Se știe că Biden tratează cu lejeritate problema imigrației.
Imigranții ilegali îl iubesc pe președintele Biden, după cum se poate vedea în videoclipul de 40 de minute de mai jos despre „traversarea prin umbră”.
Este aceasta o confruntare reală între Texas și guvernul național al SUA? Sau o ciocnire falsă?
Doamna Linda, de la WGON TV News, spune că la granița texană se petrec „evenimente ciudate”. Ea a întrebat: „Suntem mințiți în legătură cu granița texană?”.

Pentru a-și demonstra punctul de vedere, ea prezintă un scurt clip video care înfățișează doar aproximativ 800 m de frontieră împrejmuită (numită „gardul Trump”), care arată trei puncte de trecere a frontierei neprotejate. Întreaga graniță Texas-Mexic de 2000 km are 28 de treceri oficiale (protejate) – și ceea ce pare a fi poate până la o sută de trecători fără porți în gard.
Un alt videoclip, de 40 de minute, realizat de doi jurnaliști de investigație, urmărește traseul migrației până în Columbia, unde mafiile organizează o migrație în masă din America Centrală și de Sud, finanțată, se pare, de sistemul ONU, până în Mexic și prin granița texană, unde camerele de luat vederi se concentrează doar pe punctele oficiale de trecere a frontierei, dar nu și pe căile neprotejate deschise prin gard.

În videoclip, la minutul 00:37:00, se spune că: „Statele Unite se află într-o stare de război nedeclarat. Organizația Națiunilor Unite și organizațiile asociate lucrează în mod activ pentru a dizolva Republica Americană printr-un program, utilizat ca armă, de migrație la scară industrială…….”
Cartelurile controlează granița de sud. Și în fiecare zi, mii de tineri de vârstă militară intră pe la frontiera sudică.”
Videoclipul prezintă o imagine a celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale ONU cu simbolul Agendei 2030 a ONU. Poate vă amintiți că Marea Resetare a WEF și Agenda 2030 a ONU merg mână în mână și că, în anul 2019, Klaus Schwab, președintele și directorul general al WEF, a semnat un contract ilegal cu Antonio Guterres, secretarul general al ONU, privind un acord de cooperare.
Videoclipul este însoțit de o casetă de text care oferă mai multe detalii despre ONU și organizațiile asociate care au oferit ajutor pentru fluxul de imigrație destabilizatoare în SUA.

Oare guvernatorul Abbott nu știe despre ceea ce se petrece la granița texană?
Domnul Abbott este un membru al WEF. El are legături strânse cu Klaus Schwab și cu WEF. Prin urmare, este probabil ca, mai degrabă decât să se confrunte, Abbott și Biden să lucreze împreună pentru a destabiliza SUA, provocând o criză care ar putea foarte bine să incite la un război civil.
Acesta ar fi un motiv suficient pentru ca administrația Biden să declare legea marțială – iar în cadrul legii marțiale, Constituția SUA permite suspendarea alegerilor prezidențiale.
Este, de asemenea, revelator faptul că acest incident se petrece la doar câteva zile după închiderea WEF Davos24, unde astfel de chestiuni au fost probabil discutate în spatele ușilor închise.

Suspendarea alegerilor – nu ar fi acesta răspunsul perfect la întrebarea adresată în timpul uneia dintre cele peste 100 de reuniuni WEF:

Ce putem face pentru a evita ca cineva nedorit să fie ales președinte?”.
În timp ce conflictul de la graniță, criza migrației, este ceva real pentru poporul american, aparenta confruntare dintre guvernatorul Abbott și președintele Biden miroase mai degrabă a „steag fals”.
Guvernul texan, în baza unor acorduri cu alți guvernatori, transportă în liniște imigranți ilegali către alte state americane.
WEF și cohortele sale de elită globalistă nu pot permite ca un președinte naționalist să preia conducerea, așa cum ar fi Donald Trump, care ar întrerupe Agenda 2030 și Marea Resetare. Ei au nevoie de un guvern globalist – à la Biden, sau poate un Barack Obama revenit, sau chiar Michelle Obama – pentru a implementa agenda globalistă diabolică. Și asta mult mai repede decât la termenul prevăzut, în anul 2030.
Obiectivul principal al Resetului / Agendei 2030 a ONU, reducerea populației, continuă – prin vaxurile experimentale contra covid, încet, de-a lungul anilor, morți subite, cancere turbo, slăbirea sistemelor imunitare, scăderea drastică a fertilității și multe altele.
Dar ceea ce mai e de pus în aplicare pentru controlul total al supraviețuitorilor – transhumanii, cyborgii și roboții – este terenul perfect pentru sclavie prin digitalizare completă, inteligență artificială, monedă digitală programabilă a băncii centrale (CBDC); pe scurt, a patra revoluție industrială.
Un război civil în SUA ar avea consecințe devastatoare nu numai pentru populația Statelor Unite, ci ar avea, de asemenea, consecințe perturbatoare și distructive în întreaga lume occidentală.
Și ca și cum elita conducătoare ar fi știut despre complotul care ar putea duce la un război civil, companiile de asigurări din SUA și-au modificat condițiile începând cu 1 ianuarie 2024, nemaifiind acoperite daunele cauzate de „Război, revoltă sau insurecție, declarată sau nedeclarată”. Vedeți videoclipul de mai jos.

Acesta ar putea fi planul din spatele temei WEF, „Reconstruind încrederea”.
Este posibil să fie, de asemenea, ultimul efort al WEF de a reconstrui încrederea, deoarece, înainte de a se produce o astfel de agitație planificată, oamenii din Statele Unite s-ar putea trezi că „se joacă cu granița Texasului”, după cum a exprimat atât de abil Linda, comentatoarea de la WGON TV News. Și ar putea fi, de asemenea, sfârșitul WEF – iar 8 miliarde de oameni din întreaga lume ar aplauda.

Autor: Peter Koenig
Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.