Eternul si fascinantul Botorog

Eternul si fascinantul Botorog

0 77

Ca lui Botorog i s-au inmultit porumbeii la mansarda este incontestabil. Ramane doar de stabilit daca acest lucru s-a intamplat pe cale normala si datorita lipsei de comunicare pasnica a autoritatilor cu protestatarul – chestia cu inteleptul cedeaza – sau totul se petrece cu gandul protestatarului de a ajunge astfel si el o figura de marca a Brasovului, spre cine stie ce avantaje proprii


Ultima isprava a lui Botorog s-a petrecut vineri, cand omul a mai vrut sa faca un pas pe scara afirmarii si s-a urcat pe schelele de langa Prefectura, schele inaltate acolo de niste tipi pusi pe reparatul cladirii, cu activitate marca ‘foarte incet’ si ‘deloc’. ?


Botorog a profitat de faza cu ‘deloc’ si s-a catarat pe schela ca sa-si strige lozincile de acum arhicunoscute.


Normal ca s-a adunat lumea, dupa care s-au ivit si autoritatile, in persoanele subprefectului Szakal Andras si a prefectului Adriana Dontu, plus catelandrii.


Fiind barbat, subprefectul a chemat pompierii sa-l dea jos.


Fiind femeie, prefectul a dat-o pe vorba dulce si l-a convins pe Botorog sa coboare.


Pacat ca nu s-a dat startul intr-un concurs ad-hoc intre pompieri si prefect(a), cu pariuri si premii.


Principalele autoritati din Prefectura se pare ca l-au convins pe protestatar sa nu mai practice sporturi extreme si sa tina cald locul de la intrarea in institutie. Dupa care au plecat si pompierii.


Doua lucruri imi raman nelamurite:


1. Din ce naiba traieste acest Botorog, daca toata ziua sta agatat de principalele cladiri oficiale din Brasov?


2. De ce acest Botorog nu este ridicat la rangul de monument istoric – sau asa ceva – si pus la dispozitia turistilor, cu bilete de intrare la spectacol, bufet rece si alte astea, pentru propasirea bugetului local?


?


Dan Bota?? ??

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.