Este nevoie de scafandri si voluntari pentru ziua internationala a ecologizarii plajelor...

Este nevoie de scafandri si voluntari pentru ziua internationala a ecologizarii plajelor

0 220


Comunitatea scafandrilor din Romania precum si toti cei interesati de protectia mediului marin, sunt chemati sa participe sambata 15 septembrie la Ziua Internationala a Ecologizarii Plajelor.


Centrul de Scufundari Respiro are nevoie de ajutorul dvs. pentru a realize acest proiect de curatare a plajelor din Eforie Sud si a suprafetei subacvatice adiacente. Fundatia Project AWARE, liderul organizatiilor de protectie a mediului din industria scufundarilor de agrement, coordonatorul la nivel mondial al acestui tip de evenimente va invita sa va luati costumele de neopren si manusile si sa faceti o scufundare de curatare a fundului marii!


“Project AWARE este incantat sa sprijine Centrul de Scufundari Respiro. Scafandrii sunt gardienii ecosistemului subacvatic – ei sunt cei care vad la fata locului efectele poluarii marine asupra atat de delicatului ecosistem subacvatic. Acesta este cel mai mare eveniment de o zi, organizat la nivel mondial in intregime de voluntari, pentru sprijinirea ecosistemului subacvatic. Este un exemplu fantastic despre cum oamenii pot lucra impreuna si lua atitudine.” a spus Jenny Miller Garmendia, directorul Fundatiei Project AWARE.


“Nu e prea tarziu sa te implici” Centrul de Scufundari Respiro


“Daca esti interesat sa participi, treci pe la centrul nostru sau da-ne un telefon: 0723 479131. Nu e nevoie sa fi scafandru ca sa te implici. Adu-ti prietenii si familia si ajuta-ne sa facem din sloganul ape curate o realitate”


Ziua Internationala a Ecologizarii Plajelor


Eforie Sud – Capul Turcului, sub apa si pe mal


Intalnirea la Capul Turcului, ora 12. Pentru mai multe informatii sunati coordonatorul proiectului Mircea Popa la telefon 0723479131.


Toti scafandri trebuie sa confirme participarea inainte de 15 septembrie, sa aiba asupra lor brevetul de scufundator si sa completeze Acordul de Exonerare de Raspundere.


Despre Fundatia Project AWARE Fundatia Project AWARE este o organizatie non-profit de protectie a mediului. Este liderul organizatiilor de acest tip din industria scufundarilor de agrement si are ca scop conservarea mediului marin prin educatie si actiune. Birourile Fundatiei Project AWARE localizate in Australia, Statele Unite, Japonia, Regatul Unit al Marii Britanii si Elvetia isi combina eforturile pentru a conserva mediul marin in 175 de tari din lume. Pentru informatii suplimentare vizitati www.projectaware.org.


Eveniment sustinut de: PADI (Professional Association of Diving Instructors); Project AWARE Foundation


www.respirodive.ro


respiro@diveadventure.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.