Escroc de Timisoara retinut la Brasov

Escroc de Timisoara retinut la Brasov

0 90
Un escroc a lasat o batrana de 85 de ani fara banii de zile negre. Individul a convins-o pe femeie ca vrea sa-i doneze un imobil de pe strada Sirul Livezii si i-a cerut 26.000 pentru actele de donatie. Barbatul a fost prins de politisti in timp ce incerca sa faca o alta victima, pentru aceeasi casa, care apartine de fapt RIAL-ului. Escrocul a fost condamnat la Timisoara pentru fapte asemanatoare si are de ispasit 4 ani si jumatate de inchisoare.
Odata schimbata yala, escrocul a inceput sa isi vaneze victimele, care nu s-au lasat mult asteptate. Printre ele, o batrana de 85 de ani, careia barbatul i-a promis ca ii doneaza casa. Credula, batrana i-a dat 26.000 de lei, toti banii pe care-i tinea pentru zile negre si pe care escrocul ii ceruse pentru „intocmirea actelor de donatie”. Politistii au reusit sa puna mana pe el in timp ce incerca sa pacaleasca o alta victima, inchiriindu-i aceeasi casa de pe Sirul Livezii cu 460 de lei pe luna.
Politistii nu stiu cate alte persoane a reusit sa insele individul. Cert este ca, in afara celor doua escrocherii, s-a mai dat si drept reprezentant al unei firme care executa lucrari de izolare a caselor. A obtinut in acest fel de la proprietarii a doua imobile din Centrul Vechi al Brasovului 1100 de lei avans.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.