Esca il iarta pe snowdoarder-ul din Brasov

Esca il iarta pe snowdoarder-ul din Brasov

0 82

Andreea Esca s-a operat deja la clinica din Austria unde s-a internat de urgenta in urma accidentului care a avut loc pe partia Bradul din Poiana Brasov, unde un tanar cu snowboard-ul nu a mai reusit sa controleze placa si a intrat in plin in vedeta Pro TV.
In urma acestui incident neplacut, Andreea a plecat alaturi de sotul ei, Alexandre Eram, la Viena pentru a primi ingrijiri medicale de cea mai buna calitate.
“Andreea a decis sa merga la Viena sa se opereze, la recomandarea medicilor din Romania, care i-au spus ca cel mai bine este sa opteze pentru o clinica privata din strainatate. Nu avem nimic de reprosat medicilor din tara, s-au comportat exemplar cu Andreea, in special cei din Brasov, care au avut mare grija de sotia mea. Suntem la Viena, Andreea e chiar acum in operatie si nu stiu nimic despre starea ei, insa sper sa fie bine. O sa raman alaturi de ea pana va putea reveni in tara”, a declarat ieri, Alexandre, pentru Libertatea.
Familia Andreei nu-l invinovateste pe tanarul care a accidentat-o pe vedeta, ci, din contra, sunt intelegatori in ceea ce priveste neatentia lui sinu intentioneaza sa-l dea in judecata.
“Nu se pune problema sa-l dam in judecata. Nu are nici o vina, se putea intampla oricui”, a mai declarat Eram, citat de aceeasi sursa.
Andreea si Alexandre s-au cazat la un hotel din Viena, urmand sa revina in tara peste cateva zile. In perioada urmatoare, vedeta PRO TV va urma un program de recuperare.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.