Eprubete cu sange in Raul Olt la Fagaras

Eprubete cu sange in Raul Olt la Fagaras

0 149

Raurile din Romania sunt adevarate focare de infectie, extrem de nocive pentru sanatatea celor care au curajul sa se apropie de apele acestora.
Poluarea retelei hidrografice din tara noastra depaseste cotele de avarie, iar nesimtirea celor care au tupeul sa arunce absolut orice pe „apa Sambetei” este strigatoare la cer.
Conform informatiilor date publicitatii de stirile Antena3, raul Olt a fost invadat de sute de eprubete pline cu sange. Acestea au fost descoperite de niste tineri care, inconstienti, s-au incumetat sa se scalde in rau in zona Fagaras si le-au vazut plutind pe cativa zeci de metri.
Directia de sanatate publica Fagaras este in alerta, pentru ca deocamndata nu se stie de unde provin eprubetele si nici cum au ajuns in apele Oltului.
Cei doi baieti s-au straduit timp de cateva zeci de minute sa recupereze o parte din ele, dar fara prea mult succes de a epura cu adevarat apele raului.
Cu toate acestea, ei au reusit sa stranga cateva epubrete pe care le-au prezentat ca mostra la sectia de urgente a Spitalului Municipal Fagaras. Acestea au fost depozitate intr-o cutie destinata deseurilor medicale toxice si predate directiei de Sanatate Publica.
Autoritatile vor verifica provenienta eprubetelor si cum au ajuns acestea pe raul Olt.
In urma primelor cercetari facute la fata locului, se pare ca aceste eprubete au calatorit pe apele involburate ale raului cativa kilometri pentru ca nu provin din Fagaras sau din apropierea locului unde au fost descoperite.
Autoritatile ii avertizeaza pe temerarii care se mai incumeta sa se scalde in Olt ca ar trebui sa stea departe, cateva zile, de rau pentru a nu fi infectati.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.