Energii alternative la Brasov

Energii alternative la Brasov

0 73

Resursele batranei noastre Terra se reduc drastic de la an la an, de aceea toate tarile dezvoltate cauta noi solutii de supravietuire pe termen lung si foarte lung. Proiectele de sustinere ale energiei alternative incep sa devina o necesitate care, pe viitor, poate fi impusa tuturor tarilor.


„Energie inteligent? pentru Europa“(EIE), faza cu numarul II, este proiectul propus de Uniunea Europeana si care urmeaza sa fie adoptat si de brasoveni. El este format din 3 parti distincte, fiecare dintre acestea avand obiective bine determinate. Partea cu numarul I este denumita “SAVE” si urmareste sa imbunatateasca eficienta energetica si utilizarea rationala a energiei. Partea cu numarul II se numeste “ALTENER” si doreste promovarea surselor noi de energie, iar cea de-a treia, “STEER” este destinata sprijinirii initiativelor care urmaresc diversificarea tipurilor de combustibili in transporturi.


Fiecare proiect are alocat un buget cuprins intre 0,5 si 2,5 milioane de euro.


Camera de Comert si Industrie Brasov anunta ca este dispusa sa primeasca propuneri pana la sfarsitul lunii februarie, incurajandu-i astfel pe afaceristii brasoveni sa investeasca in programe de energie regenerabila si eficienta energetica.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.