Emisiunea filatelica „Aniversari Personalitati”

Emisiunea filatelica „Aniversari Personalitati”

0 122

Pentru colectionarii de timbre, se anunta o noua emisiune filatelica! Pentru 23 februarie, Romfilatelia anunta emisiunea filatelica ”Aniversari Personalitati”. Emisiunea cuprinde patru timbre, pe care sunt reprezentate patru personalitati din domenii diferite.


Pe timbrul cu valoarea nominala de 60 de bani se afla ilustrat Gustave Eiffel (1832-1923), constructorul celebrului Turn parizian; pe cel cu valoarea nominala de 80 de bani – Maria Cutarida (1857-1919), prima femeie medic din Romania; pe timbrul cu valoarea nominala de 2,10 Lei se afla ilustrata Virginia Woolf (1882-1941), celebra scriitoare britanica, reprezentanta a romanului psihologic iar pe timbrul cu valoarea nominala de 3,50 Lei se afla ilustrat Nicolae Titulescu (1882-1941), renumit om politic si diplomat roman.


????????????Incepand cu 23 februarie a.c. emisiunea filatelica va putea fi gasita in toate magazinele Romfilatelia din Bucuresti si din tara.


?


Prin numeroasele sale emisiuni filatelice, Romfilatelia doreste sa acopere o larga paleta tematica menita sa raspunda comandamentelor societatii si preferintelor colectionarilor. In acelasi timp, prin mesajul pe care vrea sa-l transmita, Romfilatelia confera timbrului valente social educative, istorice, culturale si politice.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.