Emil Nita (PSD) in instanta cu N.V. Popa (PLD)

Emil Nita (PSD) in instanta cu N.V. Popa (PLD)

0 71

Vineri, intr-o conferinta de presa a PSD Brasov, consilierul judetean brasovean Emil Nita, care detine o parte din „puii” platformei Tractorul, achizitionata in urma cu cativa ani, cand s-a incercat o privatizare pe bucati a uzinei brasovene, i-a replicat senatorului PLD, Nicolae Vlad Popa, care l-a acuzat de implicare in vanzarea Tractorul catre firma Flavus Investitii SRL, declarand ca il va da in judecata daca parlamentarul nu-si cere scuze public.


„Nu vreau sa am polemica cu dl. senator, fost liberal care s-a remarcat intr-un clasament al prezentei la Senat, ca fiind pe ultimul loc. Sa facp ceva sa probeze ceea ce spune. cand era un membru marcant al PNL nu a vociferat nimic despre privatizarea sau lichidarea Tractorul. Si-a gasit acum sa vorbeasca si sa acuze fara sa stie pe cine”, a spus cu naduf Nita, fost administrator al uzinei Tractorul.


Patronul MUM UTB SA, unul dintre „puii” Tractorul, respectiv Emil Nita, a tinut sa mentioneze ca pe platforma societatii pe care o detine se afla peste 1.200 de angajati, societatea avand o cifra de afaceri de 5-6 milioane de euro anual, iar taxele si impozitele pe care le plateste catre bugetul local si de stat se situeza si ele la cateva milioane de euro. „Din impozitele pe care le platesc la stat, senatorul Popa s-a plimbat intre Burxelles si Bucuresti vreme de cativa ani. Daca nu isi cere scuze poblic, in termenul legal de 60 de zile, imi rezerv dreptul de a a face o plangere panala impotriva lui Nicolae Vlad Popa, pentru calomnie”, a asigurat Nita.


Alesul judetean social-democrat a mai spus ca nu are nici o legtura cu licitatia si cu vanzarea societatii Tractorul, dar ar fi fost bucuros daca ar fi avut ocazia sa isi puna la bataie priceperea si experianta in folosul acestei societati.


Amintim faptul ca Nicolae Vlad Popa a adus acuze de implicare in mersul licitatiei atat a unor membri PSD , cat si ai PNL, pomenind numele presdintelui Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, al lui Relu Fenechiu, precum si al consilierului social democrat Emil Nita.


?


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.