Emil Boc: Roberta Anastase e sustinuta de PDL

Emil Boc:
Roberta Anastase e sustinuta de PDL

0 73

Presiunea pusa de catre societatea civila, presa si opozitie pe Roberta Anastase, dupa cordonarea fraudei de la votul pentru Legea pensiilor pare sa fi resimtita destul de puternic. Opozitia a declarat ca va protesta pentru tot ce s-a intamplat in Parlament si nu va mai participa la sedintele Camerei Deputatilor care va fi condusa de “tandemul furaciunii” Anastase-Voinescu. Protestu opozitiei se va incheia doar dupa demisia Robertei Anastase de la conducerea Camerei Deputatilor.
„Roberta Anastase e sustinuta de PDL fara niciun fel de retinere, nu a fost niciun fel de discutie privind demiterea sa”, a declarat, vineri, la Tulcea, premierul Emil Boc, chestionat de jurnalisti pe tema sustinerii partidului pentru presedintele Camerei Deputatilor.
Scandalul iscat de votul la legea pensiilor, despre care PSD si PNL sustin ca ar fi fost fraudat, este fara precedent si indiferent ce va decide Curtea Constitutionala, politicienii ar trebui sa faca un pas spre a se evita pe viitor astfel de situatii si sa o demita pe Anastase. Nu ar fi o pierdere pentru nimeni de la Putere.
Reamintim ca doar indisciplina parlamentarilor din arcul Puterii, care au lipsit de la votul final, a facut sa se ajunga la frauda.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.