Emil Boc implicat in arestarea lui Dan Diaconescu?

Emil Boc implicat in arestarea lui Dan Diaconescu?

0 173

Dupa ce a banuit ca in spatele arestarii sale sta Traian Basescu, Diaconescu a trecut la o alta serie de banuiti. Patronul OTV vede in trioul Berceanu, Videanu, Blaga autorii decidenti (morali) ai arestarii sale. Diaconescu a adaugat la Lista celor suspecti ca ar complota impotriva sa, fara contributia vizionarului Doru Parv, inca in arest si pe premierul Boc.
Dan Diaconescu declarase sambata, intr-o emisiune la Realitatea Tv, ca „Tabara opusa lui Traian Basescu din PDL, Blaga-Videanu-Berceanu, m-a arestat ca sa ii arate presedintelui ca ii aresteaza cel mai bun prieten.”

Reactie de la Guvern
„Este ridicol ce sustine acest domn, este o aberatie”, a declarat luni purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, la solicitarea Mediafax, la cateva ore dupa ce patronul OTV, Dan Diaconescu, sustinuse ca „Am spus pana acum ca in spatele anchetarii mele se afla tripleta Blaga-Berceanu-Videanu, nu inseamna ca Emil Boc lipseste din aceasta ecuatie”.
Dan Diaconescu a facut aceasta declaratie luni dimineata, la intrarea in sediul DNA, unde patronul postului de televiziune OTV a fost chemat din nou pentru a fi audiat intr-un dosar de santaj.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.