Elodia cautata iarasi prin ape

Elodia cautata iarasi prin ape

0 94

Elodia a fost cautata din nou de scafandri. Asa a vrut procurorul Marius Iacob, care instrumenteaza dosarul disparitiei Elodiei Ghinescu..Oare la altceva nu-l duce mintea decat sa cheltuiasca bani publici doar ca sa-si mentina imaginea?
El a dispus reinceperea cautarilor trupului avocatei. Se stie, de-a lungul timpului, cadavrul a fost cautat in zonele impadurite si in lacurile din judetul Brasov, langa Feldioara si in Arini, judeþul Covasna.
Mai multi scafandri au cautat-o in lacul de langa Feldioara, locul preferat de pescuit al politistului Cristian Cioaca. Dupa mai bine de un an si jumatate de cautari, trupul avocatei Ghinescu nu a fost gasit nici pana in prezent, iar sotul acesteia, politistul Cristian Cioaca, ramane in continuare principalul suspect in acest caz.
Personal caut sa judec cat mai logic, nu dupa un anumit tipar. Si de aceea refuz incapatanarea procurorului Marius Iacob, care, zic eu, pierde vremea si numai in vazduh nu a dispus sa fie cautata. Presupunand ca a fost ucisa de Cioaca, oare acest baiat, inspector de investigatii, nu orice soi de boacter, nu stia cum sa o faca sa dispara fara sanse sa fie gasita? Si tot personal, amintindu-mi de Elodia in viata – am fost colegi la un ziar, pe vremea cand inca studia dreptul – sunt sigur ca este cu totul altceva la mijloc decat ca ea s-ar fi lasat asa de usor omorata.
Si, in context, mi se pare cam prea lung timpul de miscare al sus-numitului procuror.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.