Elevii brasoveni expun la Muzeului de Etnografie din Sacele

Elevii brasoveni expun la Muzeului de Etnografie din Sacele

0 98

Astazi de la ora 13.00, Muzeul de Etnografie Brasov invita tori elevii brasoveni la Muzeului de Etnografie din Sacele, unde va avea loc cea de-a VI-a editie a evenimetului „Copiii descopera mestesuguri traditionale”.
Evenimentul are ca scop orientarea copiilor spre traditii, formarea si educarea creativitatii acestora, precum si conturarea abilitatilor practice specific mestesugurilor traditionale.
La Muzeul de Etnografie Sacele vor fi prezentate lucrarile elevilor din Scolile Generale nr. 11, 13, 15, 25, 27, Colegiul National „Dr. Ioan Mesota”, Scoala Generala nr. 4 din Sacele, Liceul „Zajzoni Rab Istvan” Sacele, precum si cei din Scoala de Arte si Meserii Codlea. La eveniment vor avea loc atat intalniri teoretice, cat si aplicative care sa stimuleze imaginatia copiilor.
Lucrarile au menirea de a-i convinge pe cei care le privesc de sensibilitatea estetica a copiilor.
Elevii brasoveni vor expune oua incondeiate, medele din lut, icoane pe sticla, crestaturi in lemn, tesaturi si papusi. Asda ca daca aveti timp si sunteti pasionati acest gen de arta vizitati Muzeul de Etnografie Sacele din Bd. Brasovului nr. 153.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.