Elevi ucigasi la Aurel Vijoli din Fagaras

Elevi ucigasi la Aurel Vijoli din Fagaras

0 100
Doi dintre presupusii ucigasi ai taximetristului sibian sunt elevi cu probleme grave de comportament la Liceul Aurel Vijoli din Fagaras. Impreuna cu alti doi tineri l-au ucis pe barbatul de 63 de ani care ii transportase de la Sibiu la Fagaras, pentru ca nu aveau bani sa ii achite cursa. Toti 4 sunt cercetati pentru omor deosebit de grav, iar procurorii vor cere in cazul lor pedeapsa cu inchisoarea pe viata.
Cei patru tineri venisera la Sibiu pentru a fi alaturi de idolul lor, un manelist din zona Fagarasului, care a concertat de Ziua Indragostitilor intr-un club din oras. Pentru ca nu au mai avut bani sa se intoarca acasa, au plecat cu taxiul, dar planuisera sa nu achite cursa. Cel mai in varsta dintre ei l-a amenintat pe taximetristul sibian de 63 de ani cu cutitul in momentul in care trebuiau sa plateasca, dupa care l-a strangulat cu centura de siguranta. Barbatul nu era mort in momentul in care a fost pus in portbagaj. Unul dintre tineri s-a urcat la volan si a condus pana in zona in care a fost gasita masina abandonata. De aici fiecare a plecat spre casa. Cu totii sunt din zona Fagarasului, nu au antecedente penale si si-au recunoscut fapta. Trei dintre ei sunt elevi, iar unul dintre ei se angajase la o firma de constructii din Fagaras. Doi sinvata la Liceului Aurel Vijoli si au crescut singuri, parintii fiind plecati sa lucreze in Italia.
Toti cei 4 vor fi cercetati pentru omor calificat si deosebit de grav, fapta pentru care procurorii vor cere inchisoare pe viata.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.