Elena Udrea ramane penibila

Elena Udrea ramane penibila

0 175

Se pare ca blonda prim-turista a Romaniei, cea de care s-a agatat tinicheaua unei comisii care sa vada cum si pe ce, efectiv, a fost in stare sa cheltuiasca o gramada de bani, inca nu a reusit pesemne sa realizeze ce s-ar putea sa o pasca, nefiindu-i suficienta patzania madamei Ridzi, colega de partid si fosta colega de cabinet, si-i trage inainte cu tupeu. Probabil se bazeaza pe propteaua presedintelui Basescu, stiut fiind ca, fara acesta, Elena Udrea nu ar fi existat ca persoana politica.
In paranteza: uite ca nu mi l-as fi imaginat niciodata pe Traian Basescu pe post de Pygmalion!
Si astfel, cu tupeu ieftin, bazat doar pe sexul caruia ii apartine si a unor oarece rotunjimi perfectionate probabil cu silicon, dar umflate in ultima vreme si de apropierea menopauzei, Elena Udrea arunca sageti chiar in ziua in care se incerca peticirea si carpirea coalitiei. Ea declara, cu o fata linistita in aparenta, cu vorbe intr-un ton normal, tot in aparenta, dar sub acestea simtindu-se incordarea animalului de prada deajuns de imbatranit ca sa nu mai fie sigur de doborarea tintei, referindu-se la eterna capra a vecinului: „Nu avem o comisie pentru Mircea Geoana, desi poate ca ar merita.
Intrebata cum comenteaza declaratia lui Mircea Geoana potrivit careia vina pentru incordarea relatiilor din Coalitie o poarta ea, si nemultumita de formarea Comisiei de ancheta in cazul ‘Romania-Land of Choice’, ministrul Turismului a raspuns:
„Mircea Geoana este in campanie electorala din ianuarie, de cand s-a format Coalitia. Ca acum cauta sa iasa din scandalul pe care l-au provocat si sa gaseasca un tap ispasitor este problema lor. Nu avem o comisie facuta pentru Mircea Geoana, desi poate ca ar merita sa fie una, ci pentru membrii PD-L”.
Iata cateva cuvinte care imi starnesc doua comentarii. Primul este legat de afirmatia ca ministrii PD-L ar fi tinta unor lovituri sub centura. Nu este nimic sub centura, ci pe fata, ca urmare a activitatilor depuse in cadrul ministerelor pe care le conduc, dovada ca Ridzi a zburat, dovedita cu matza-n sac. Al doilea comentariu ar fi legat de eventuale comisii in cadrul carora ar trebui sa fie cercetati membri de frunte ai PSD, este vorba de paiul din ochii altuia si parul din propriul ochi. De ce doamna Udrea, sau altcineva din PD-L, daca au u dovezi, nu cer infiintarea unor asemenea comisii? Oare este invidia caprei raioase de care tapul nu se mai apropie, oricat ar ridica aceasta coada?
In ceea ce priveste ‘orgoliul ranit’ pe care l-ar avea si de care vorbea liderul PSD, Udrea a apreciat ca asemenea exprimari il fac pe Mircea Geoana sa para penibil.
„Vine o varsta cand oamenii nu-si dau seama ca anumite exprimari ii fac sa para penibili. Si la dansul, si la domnul Hrebenciuc”, a adauagat Elena Udrea.
Oare uita Elena Udrea ca femeile au bufeuri mai groaznice in perioada de trecere spre asexualitate, de care se pare ca ea este deja cuprinsa, caci cremele, oricat ar fi ele de alifii, nu pot acoperi ridurile aparute pe fata datorita trecerii unor ani zbuciumati, in schimb fac creierul patinoar.
Si uite ca, cel putin ieri – si se pare ca si un urmatoarea vreme – blonda prim-turista a ramas cu onoarea nereparata.
Ma mai intreb doar atat: care onoare?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.