Elena Udrea la Parada Carnatilor

Elena Udrea la Parada Carnatilor

0 98

A incalecat, a calarit, a vopsit oua, a aflat ca mormantul lui Titulescu e pe bune si ca omul n-a fost fashion designer, a venit vremea ca Elena Udrea sa guste in direct din carnatul covasnean. Ministrul turismului se va afla sambata la Parada Carnatilor, in Poiana Mestecanisul din localitatea Reci. Manifestarea se inscrie in sirul de evenimente ce marcheaza Zilele Turismului Covasnean, care au debutat vineri cu lansarea proiectului “Adventure Wildlife” si se vor termina duminica, cu un targ al mesterilor populari.
“Zilele turismului covasnean” au drept scop evidentierea potentialului turistic al judetului Covasna: peisajele, lacurile, apele minerale si nu in ultimul rand gastronomia zonei pe care o va testa si ministrul Udrea.
La deschiderea de vineri a Zilelor, ce a avut loc in Rezervatia Naturala “Mestecanisul” din localitatea Reci, au luat parte autoritati locale, reprezentanti ai Ministerului Turismului, invitati de peste hotare, reprezentanti ai turismului ungar, suedez si elvetian, aici fiind lansat proiectul “Adventure Wildlife”, proiect ce propune turistilor activitati de relaxare in ariile protejate de la Reci, unde vor putea observa animalele in cadrul lor natural, ceea ce ar duce la dezvoltarea turismului rural. Este si o modalitate de valorificare a rezervatiei, stiut fiind ca in aceste zone protejate nu se pot desfasura orice tip de activitati. In poiana „Mestecanisului”de la Reci au fost expuse si lucrarile expozitiei de fotografie „Nature Photo 2009”, care au prezentat imagini impresionante ale cadrului natural pe care il are Covasna.
Zilele Turismului Covasnean vor continua cu „Parada Carnatilor” de sambata, unde este asteptat si ministrul Turismului, Elena Udrea si cu Targul traditional al mestesugurilor, ce va avea loc duminica.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.