Elena Udrea la Palatul Victoria

Elena Udrea la Palatul Victoria

0 94

Iata adevarata primejdie care planeaza asupra Romaniei, nu criza pe care ne-o flutura Guvernul cand are nevoie sa-si motiveze neputinta.
Cum s-a ajuns la aceasta situatie?
Madam Elena Udrea, proaspata ministresa a turismului romanesc (cu extensie in Balcani), care n-ar fi in stare sa urce pe jos Dealul Melcilor, in schimb urca in viteza dealurile politicii si muntii functiilor, a constatat ca in cladirea in care este adapostit ministerul pe care il conduce, aflata pe Aviatorilor, deci la doi pasi de Guvern, nu este loc pentru birouri cum isi doreste ea, pentru propriul uz si cel al apropiatilor. Asa ca a hotarat sa-si traga birouri in Palatul Victoria, langa piticania care ii este, pe moment, sef direct, Ati inteles ca este vorba de carpa de sters praf a lui Basescu, pe care sta brodat Emil Boc. Se poate ca, astfel, Elena sa faca un pas mare in a-i lua scaunul de premier, la momentul potrivit si cand se vor mai linisti apele impartirii ciolanului.
In plus, Elena Udrea mai are alaturi, in palat, pe buna si vechea ei prietena, Daniela Andreescu, numita recent sefa RAAPPS – adica regia care se ocupa de protocolul de stat si tot restul, cu colibe de protocol etc. – aceasta fiind si marea scula pe la Secretariatul General al Guvernului. Ele au mai colaborat la afaceri legate de Cocosul oficial al madamei Udrea in ce priveste „capsunarii” din Spania.
Iar aceasta Daniela Andreescu, fiind cu SGG-ul, va fi cea care va coordona miscarile prin Palatul Victoria, de la spritul de protocol pana la patul in care se va culca X sau Y. Sa tot traiesti asa!
Si uite cum apare Triunghiul Bermudelor politicii romano-dambovitene, Basescu – Boc – Udrea, ultima fiind si supraveghetoarea premierului din partea presedintelui, dar si in interes propriu.
Este greu de anticipat cum o va duce fragila barca pesedista a lui Geoana – un Popeye-marinarul pe care niciun spanac nu-l poate ajuta – in acest triunghi al mortii si cand va fi trasa la fund de valtori.
Si uite cum, pe de alta parte, jaful poate sa inceapa. Caci nimeni nu va semna vreo scrisorica de scos bani din cufarul destinat Romaniei fara a-si trage comision. Va fi de unde, pentru ca romanul mai are vreo doua-trei randuri de piei, iar lucruri pe care se mai pot pune biruri sunt inca destule.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.