Elena Udrea in judetul Brasov

Elena Udrea in judetul Brasov

0 195

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a semnat, marti, la primaria din Brasov, proiectul pentru reabilitarea Campusului pentru invatamant profesional si tehnic „Remus Radulet”, proiect in valoare de 14,7 milioane lei si circa 3 milioane de euro, fonduri europene pe Programul Operational Regional. Lucrarile vor demara in urmatoarele patru luni si vor avea ca termen de executie 27 de luni.
Dupa semnarea proiectului, ministrul Elena Udrea s-a deplasat pe santierul viitoarelor locuinte ANL, pe un teren pus la dispozitie de Ministerul Apararii Nationale (MApN). Este vorba despre construirea a 400 de apartamente ANL, 30% dintre acestea urmand sa fie pentru angajatii MApN iar restul pentru tinerii brasoveni care au depus cereri pentru locuinte ANL.
Angajamentul oficialilor locali: “…finalizarea blocului de apartamente va fi in 2012”, a spus primarul Brasovului, Gheorghe Scripcaru.
Ministrul a vizitat si Parcul Industrial Prejmer, la solicitarea primarului comunei Prejmer, Serban Tudorica-Constantin si a investitorilor din parcul industrial. Acestia au solicitat sprijin in vederea finantarii unei instalatii pentru aductiunea de apa si pentru o statie de epurare a apei.
Elena Udrea le-a spus celor prezenti ca in cursul acestei saptamani va trimite un reprezentant al ministerului la fata locului pentru a i se prezenta proiectul tehnic al lucrarii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.