Elena Udrea a mintit

Elena Udrea a mintit

0 172

Elena Udrea, controversatul ministru al Turismului si obiect al anchetei unuei Comisii parlamentare, dovedeste, inexplicabil de ce, ca a mintit amintita comisie, caci afirmatiile ei la prezenta in fata acestei comisii nu prea se mai potrivesc cu realitatea. Si acest lucru pare ciudat, caci au inceput sa apara dovezile minciunilor, acestea aruncand-o pe Udrea printre paginile Codului Penal.
Oare sa i se fi terminat Elenei Udrea portia de tupeu, aroganta si obraznicie, sau a fost sfatuita „mai de sus” sa o lase mai moale, ca treburile se vor aranja?
Potrivit presedintelui comisiei de ancheta in cazul Elenei Udrea, Ludovic Orban, ministrul Turismului recunoaste ca a mintit comisia atunci cand a sustinut ca a trimis toate documentele solicitate de comisie. .
„Inca de ieri, de la ora la 16,30, au inceput sa ne vina documente. Este un numar semnificativ, ceea ce reprezinta o recunoastere publica a faptului ca ministrul a mintit atunci cand a spus ca ne-a pus la dispoziþie toate documentele“, a declarat Ludovic Orban.
In context, Orban a anuntat ca raportul preliminar va fi facut public martea viitoare.
Oare sa fie inca o miscare din jocul de-a „uite popa, nu e popa” pe care il practica blonda ministresa in stilul amicului ei, Traian Basescu? Ar urma „amenintarea” cu demisia, pentru a arata curatenia bluzei, dar nu si a sutienului, patat cu lapte de magarita.
Pe cand normala si legala pauza de meditatii, ceruta de lege in asemenea cazuri, pe la „mititica”?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.