Elena Basescu si-a declarat independenta!

Elena Basescu si-a declarat independenta!

0 185

Se pare ca presedintelui si fiicei sale nu le-a ramas decat sa joace ultima carte, aceea a victimelor si sa cerseasca mila alegatorilor. Cei doi par sa-si puna nadejdea in sensibilitatea romanilor care se-nmoaie cand e vorba de ala singur si jigarit impotriva tuturor. Tati vrea sa para geniul neinteles, Luceafarul democratiei, parintele reformei si spaima coruptiei, iar fetita incearca sa ne convinga ca Wonder Women is alive! Asa ca aceasta din urma a anuntat val vartej ca demisioneaza din PD-L si candideaza de una singura (sa-i dea Dumnezeu succesul Laviniei Sandru de la parlamentare). Dincolo de postura de victima ce aduce voturi de la firile simtitoare, Nutzi lu` tata care are mereu dreptate impusca doi iepuri: candideaza totusi si lasa loc pe listele PD-L pentru altii. Cine-l iubeste pe tati o voteaza si pe ea si PD-L. Daca nu cumva pana la alegeri tati nu se dezice si de Boc cum s-a dezis de Tariceanu. E clar ca tara merge prost, ca, in trei luni, guvernantii n-au facut mai nimic si nu poti pune aceste probleme doar pe seama ministrilor PSD, pe care Base ii si lauda de zor, poate pentru a rupe randurile in PSD, poate fiindca asa i-a venit presedintelui jucator la momentul deschiderii gurii.
Revenind la aia mica, aceasta se dovedeste la fel de jucatoare ca si tati, cine-a zis ca-i fraiera? Daca nu devine europarlamentar, e OK, ne pregateste de pe-acum: „Sunt constienta ca nu am sanse sa ajung in Parlamentul European ca independenta”, a declarat ea. „Sunt constienta ca nu am sanse reale de a ocupa un loc in Parlamentul European, mai ales ca legea prevede ca, pana la 7 aprilie, sa adun un numar de 100.000 de semnaturi, lucru aproape imposibil de realizat…O sa-mi rog prietenii din organizatia de tineret a PDL sa ma ajute sa strang, sa incercam sa strangem de fapt, numarul de semnaturi, in masura in care au consimtamantul organizatiilor si a conducerii partidului” Nu stiu ce fac pritenii din PD-L dar tonomatele de la Realitatea au sarit grabnic: orice cauti cu google legat de Parlamentul European, chiar si cele doua cuvinte, gasesti pe primul loc, ca reclama platita, o campanie a Realitatii TV pentru sustinerea Baseascai.Ce tonomate performante si ce mogul de treaba!
Daca iese la alegeri le da la toti peste nas si se-ntoarce in PD-L cu ifose. “Nu doresc sa ma ascund dupa listele unui partid, nu doresc ca tatal meu sa fie acuzat de nepotism, nu doresc ca PDL sa fie pus in situatia dificila de a alege intre mine si intelectuali, si, ca urmare, am decis sa demisionez din PDL si sa candidez independent, cu mentiunea ca voi reveni in urma alegerilor din 7 iunie”.
Si daca totusi nu va ajunge in PE, spre dezamagirea barbatilor din PE care pierd sansa sa-i vada unghiile false, extensiile de par si alte chestii stiute doar de bambooisti, eu zic sa nu dispere. Ar putea sa-si tatueze pe noada sigla popularilor euorpeni, asa, din spirit de fronda!
Idee de moment: de ce nu candideaza Elena la presedintie impotriva lui tati?

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.