Ecologizare in statiunile montane

Ecologizare in statiunile montane

0 106

Circa o suta de studenti si elevi au trecut prin cele mai importante zone turistice din Sinaia si Busteni si le-au curatat de tonele de gunoaie lasate in urma de turisti. Cum actiunea a fost organizata de ministerul Turismului, hop si Elena Udrea pe acolo, ca sa inspecteze, chipurile, traseul parcurs de voluntari, in fond ea facanddoar o baie de multime, lucru invatat de la mentorul si insotitorul ei prin Cismigiu, barcagiul Traian Basescu.
Inmarmati cu saci de plastic si manusi, elevii si studentii s-au pus pe treaba. In timp ce turistii erau la gratare, ei adunau gunoaiele. Au fost ecologizate Valea Cerbului din Busteni, iar in Sinaia, valea lui Bogdan si Valea Pelesului.
Pe Valea Cerbului a fost prezenta si Elena Udrea. Ministrul Turismului a fost asaltat de turistii care au rugat-o sa faca poze cu ei, altfel n-ar mai fi putut dormi noaptea.
Elena Udrea a apreciat munca elevilor care au participalt la ecologizarea din jururl statiunii Busteni.
Dupa incheierea actiunii,voluntarii au sarbatorit succesul acestei zile de munca impreuna cu ministrul Turismului.
Actiunea de ecologizare initiata de ministerul Turismului a continuat ieri la Azuga si Brasov. Saptamana aceasta voluntarii vor curata de gunoaie Valea Oltului.
Pacat de politizarea acestor evenimente. Se pare ca si in acest domeniu sunt necesare ecolocizari.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.