EcologiÅŸtii vor candida pe liste sub sigla PER

EcologiÅŸtii vor candida pe liste sub sigla PER

0 164
PreÅŸedintele de onoare al PER, Mircea CoÅŸea, a anunÅ£at joi că ecologiÅŸtii vor participa singuri la alegerile parlamentare din luna decembrie, separat de USL, urmând să aibă candidaÅ£i în toate colegiile din Å£ară. "EcologiÅŸtii vor candida pe liste sub sigla PER ÅŸi alături de ceilalÅ£i ecologiÅŸti din Partidul Verde ÅŸi MiÅŸcarea Verzilor DemocraÅ£i Agrarieni din România, conform protocolului încheiat. Vom merge singuri în alegeri, pe liste proprii. În ultima perioadă, au fost diverse anunÅ£uri, iar prin acordurile avute cu alte partide ecologiste considerăm că e momentul ca România să îÅŸi spună cuvântul pe teme ecologiste ÅŸi în Parlament", a declarat CoÅŸea, într-o conferinţă de presă.
Pe 27 septembrie, ecologiÅŸtii de la MiÅŸcarea Verzilor DemocraÅ£i Agrarieni din România anunÅ£au prin vocea liderului lor Remus Cernea că vor avea candidaÅ£i în toate cele 460 de colegii din întreaga Å£ară ÅŸi vor candida pe listele USL ÅŸi ale Partidului Ecologist Român.  
PreÅŸedintele PER, DănuÅ£ Pop, a declarat că până pe 30 octombrie se vor face publice listele de candidaÅ£i pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.  
Pop a spus că în decembrie ar trebui să aibă loc ÅŸi un congres al celor trei partide de fuziune prin absorbÅ£ie. El a susÅ£inut că MiÅŸcarea Agrarienilor nu prea are reprezentanÅ£i în teritoriu.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.